.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 11:54

SYM – Τι θα αποκαλύψει στην EICMA;

“Σκοτεινό” teaser video δημιουργεί ερωτηματικά

Η SYM, πριν από μια εβδομάδα περίπου, έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ουρά ενός scooter, χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο σχετικό πέρα του ότι το συγκεκριμένο μοντέλο “έρχεται σύντομα” στην έκθεση του Μιλάνου.

Ήδη γνωρίζουμε, ότι η SYM πρόκειται να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα στην EICMA, το Maxysm TL (που είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο TL-01 πέρυσι), το Joymax Z και το HD 300, όμως κανενός η ουρά δεν  μοιάζει με αυτή της φωτογραφίας. Τώρα, με ένα νέο video αναζωπυρώνει και κεντρίζει το ενδιαφέρον σχετικά με την παρουσίαση αυτή.

Το video έχει “σκοτεινή”  αισθητική και δείχνει ένα τύπο να κάνει διάρρηξη και να ψάχνει μέσα στα μαύρα σκοτάδια, έναν χώρο που μοιάζει με μυστικό χώρο σχεδιασμού. Φαίνεται ένα κουκουλομένο scooter, που έχει τα φώτα αναμμένα, ο πρωταγωνιστής κάνει μια να το ξεσκεπάσει και… η συνέχεια στην EICMA.

Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; Από την στιγμή που δεν μοιάζει με κανένα από τα προαναφερθέντα μοντέλα (θα ήταν άλλωστε χαζό να δημιουργηθεί teaser video για κάτι που έχει ήδη ανακοινωθεί), μάλλον πρόκειται για ένα νέο πρωτότυπο.

Επειδή τα ψάχνουμε τα πράγματα και δεν τα αφήνουμε έτσι στη τύχη τους αναπαράγοντας απλώς ειδήσεις, οδηγηθήκαμε στο επίσημο site της SYM, το ταϊβανέζικο, στο οποίο και αναγράφονται ορισμένα πράγματα για την φωτογραφία και τo video αυτό.

Στο συνοδευτικό κείμενο λοιπόν, αναφέρονται τα εξής:

“Φέτος, στην EICMA θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα μια νέα σειρά scooter αλλά και ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα οποία θα φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πολύ σύγχρονο design”

myst3

Από αυτό, κρατάμε το “ηλεκτροκίνητα” λοιπόν. Άλλωστε αυτό που φαίνεται ως λευκό μοντέλο 3D στο video, έχει αρκετά “τετραγωνισμένο” σχήμα στον χώρο της ποδιάς. Μπαταρία ίσως;

Όπως και να έχει, στις 6 Νοεμβρίου, ημέρα έναρξης της EICMA, θα τα μάθουμε όλα.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 12:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon