.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/nea_kosmou/2012/trackday/team65/parousiasi/R/
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/nea_kosmou/2012/trackday/team65/parousiasi/R/
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 11:08

Derbi – Δωρεάν παροχή διετούς εγγύησης

 

 

Για όλα τα μοντέλα Derbi

 

 



Ακόμη μία υπηρεσία προστιθέμενης αξίας από την Piaggio Hellas, σε όλα τα μοντέλα της Derbi.
Η Piaggio Hellas για μια ακόμη φορά, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών. Σε συνέχεια της προσπάθειας βελτιστοποίησης της λειτουργίας της, με κύριους στόχους την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανακοινώνει την δημιουργία μίας νέας υπηρεσίας  που δημιουργήθηκε για τον πελάτη της μάρκας DERBI.
Με  γνώμονα τον σεβασμό για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των πελατών, φροντίζει τώρα να παρέχει δωρεάν την υπηρεσία 2ετούς επέκτασης εγγύησης, σε όλους όσους αποκτήσουν από 01/01/2012 μέχρι 31/12/2012, το μοντέλο της αρεσκείας τους.
Με τη δωρεάν επέκταση για 2 επιπλέον χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης,  η DERBI εξασφαλίζει για εσάς ακόμη περισσότερα ξέγνοιαστα χιλιόμετρα !!.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon