Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 16:41

ΚΤΜ Offroad Days 2018 - Φιέστα στα Τρίκαλα

Περισσότεροι από 30 αναβάτες οδήγησαν τα μοντέλα του 2019

Η θεσσαλική πόλη πάντα υποδέχεται με θέρμη τα eventπου διοργανώνονται από την KTM SOUTHEAST EUROPE και τον τοπικό συνεργάτη της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ. Τα φετινά OFFROAD DAYS αποτέλεσαν τη συνέχεια των επιτυχημένων test ride στην περιοχή.

Η πάντα δραστήρια Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ) συμμετείχε ενεργά στα KTM OFFROAD DAYS με πολλά από τα μέλη της να οδηγούν τα enduro και motocross του 2019. Όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού έστησε μια μικρή φιέστα barbeque, που συνδυαζόταν άψογα με το μέρος όπου διοργανώθηκαν τα φετινά test ride των «χωμάτινων» μοντέλων της αυστριακής μάρκας.

Διαδρομές που συνδύαζαν επίπεδα, «γρήγορα» κομμάτια και βραχώδη περάσματα, ικανοποίησαν έμπειρους και «πρωτάρηδες» αναβάτες που έσπευσαν να οδηγήσουν το «επαναστατικό» δίχρονο enduro 300 EXC TPI με το σύστημα άμεσου ψεκασμού και το τετράχρονο bestseller 350 EXC-F. Στη διάθεσή τους και τα ολοκαίνουργια τετράχρονα motocross 250 SX-F και 450 SX-F.

Συνολικά πάνω από 30 αναβάτες οδήγησαν τα νέα μοντέλα, αντάλλαξαν απόψεις τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους ανθρώπους της KTM SOUTHEAST EUROPE και της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ και γεύτηκαν την υπεροχή και την απόλυτη οδηγική εμπειρία των off road μοτοσυκλετών της ΚΤΜ.

Το ταξίδι των Offroad Days 2018 ολοκληρώνεται στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στην πάντα φιλόξενη πίστα της Πεντέλης. 

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 16:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube