.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 11:46

V Strom Hellas Forum – Στο παιδικό χωριό SOS Βάρης

 

Κατάθεση ψυχής

 


"Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε είναι πραγματικά ανεκτίμητες οι εικόνες με χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών".

Το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης επισκέφθηκαν μέλη του Vstrom Hellas forum στις 29 Ιανουαρίου 2012 . Κατά την επίσκεψή τους ενημερώθηκαν από τη αρμόδια  δημοσίων σχέσεων του Παιδικού Χωριού και το προσωπικό, για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τις δραστηριότητές του καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό SOS.

Τα μέλη του Vstrom Hellas Forum στο πνεύμα της αλληλεγγύης και των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων  συγκέντρωσαν, βιβλία, παιχνίδια, ρούχα άλλα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που προέκυψε από διαδικτυακό bazzar προϊόντων και καταθέσεις μελών για τα Παιδικά Χωριά SOS .

Μετά την ενημέρωση ήρθε η μεγάλη στιγμή, τα παιδάκια ζητούσαν βόλτα με τις μοτοσικλέτες και αφού δόθηκε η άδεια από το προσωπικό οι μικροί μας φίλοι βόλταραν στους χώρους του παιδικού χωριού χαρίζοντάς μας το χαμόγελό τους που θα μας συντροφεύει μέχρι την επόμενη φορά που θα τα συναντήσουμε.

Η επίσκεψη στο χωριό SOS αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία για τους  μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην κίνηση αυτή πιστεύοντας ότι στις δύσκολες μέρες που ζούμε ο ισχυρότερος συνδετικός κρίκος στην κοινωνία μας δε μπορεί παρά να είναι η αγάπη και η έννοια για το διπλανό μας.

Οι δραστηριότητες του Vstrom Hellas Forum  για το 2012 ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζονται με την παρουσίαση του ταξιδιωτικού του Ηλία Βροχίδη καθώς και την κοπή της ετήσιας πίτας των μελών της Αττικής στις 08 Φεβρουαρίου στο Καφέ Πλέριο όπου γίνονται και οι συναντήσεις των μελών κάθε Τετάρτη ενώ στις 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στις Μυκήνες .

Πληροφορίες: www.vstromhellasforum.com
facebook: https://www.facebook.com/pages/Vstrom-Hellas-Forum/214951068519611
Twitter: @VSTROM_GREECE

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon