.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 20:29

1ο Track Day Auto-Moto στο Τυμπάκι

 

Στις 29 Ιανουαρίου

 


Από την Pro Action θα διοργανωθεί το πρώτο Track Day για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο Τυμπάκι, στην Κρήτη. Στο Track Day κάθε ιδιώτης μπορεί να συμμετάσχει με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα του αρκεί το όχημα να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μιας και θα υπάρξει σχετικός τεχνικός έλεγχος.

Απαιτήσεις και παροχές

Σε όλους τους αναβάτες κατά την είσοδο τους στην πίστα θα ελέγχονται λάστιχα, φρένα, φόρμα, γάντια, κράνος, αυτοκόλλητο κατηγορίας και βραχιολάκι συμμετοχής.

Η διάρκεια του Track Day θα είναι από τις 11.00 έως τις 17.00 με παρουσία ασθενοφόρου και γιατρού .

Θα παρέχεται η δυνατότητα ρεύματος, αέρα και νερού πλησίον της γραμματείας .

Στην διαδρομή θα βρίσκονται κριτές με ασύρματη επικοινωνία με τον Αλυτάρχη .

Κατά την πιθανή είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας της Οργάνωσης στην διαδρομή όλοι οι συμμετέχοντες που ευρίσκονται μέσα σε αυτήν εκείνη την στιγμή οφείλουν να ελαττώσουν άμεσα την ταχύτητά τους και σε καμία περίπτωση να μην προσπεράσουν το αυτοκίνητο ασφαλείας της οργάνωσης όσο αυτό κάνει κύκλους μέσα στην διαδρομή .

Σε όλη την διάρκεια των 20λεπτων των κατηγοριών των μοτοσυκλετών θα κυκλοφορούν συγχρόνως έμπειροι οδηγοί της οργάνωσης στην διαδρομή με έντονα διακριτικά που θα ελέγχουν και θα ενημερώνουν για επικίνδυνη οδήγηση .

Το παράβολο της συμμετοχής θα είναι 45€ . Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθεύονται με σένσορα και αριθμό συμμετοχής και θα επιβαρύνονται με 10€ μόνο αυτοί που επιθυμούν να έχουν τους χρόνους τους στο τέλος της κάθε Session .

 
Όλες οι συμμετοχές των μοτοσυκλετών με την σειρά των αριθμών συμμετοχής θα κάνουν το 1ο Session, το οποίο θα ονομάζεται προκριματικό, σε ομάδες των 20 αναβατών.

Από εκεί και μετά θα βγαίνουν οι κατηγορίες ανάλογα με τον γρηγορότερο γύρο του κάθε αναβάτη ως εξής:

Οι 25-30 αναβάτες με τους καλύτερους χρόνους θα αποτελούν την κατηγορία ΜΟΤΟ Α.

Οι επόμενοι 25-30 αναβάτες με τους καλύτερους χρόνους θα αποτελούν την κατηγορία ΜΟΤΟ Β κ.ο.κ με όλους τους υπόλοιπους αναβάτες να σχηματίζουν κατηγορίες έως 30 συμμετέχοντες αρχικά.

Οι αναβάτες που θα έρχονται μετά την προκριματική Session θα κατατάσσονται στην κατηγορία που πρέπει αναγκαστικά κατά δήλωση.


Οι προσπεράσεις επιτρέπονται μόνον στις ευθείες και στις εξόδους των στροφών.

Οι προσπεράσεις απαγορεύονται μέσα στις στροφές και 30 μέτρα πριν από αυτές.

Ακολουθούν οδηγίες:

Επίδειξη Κίτρινης σημαίας     : Κόψτε ταχύτητα κάτι συμβαίνει στην διαδρομή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή . Μην προσπερνάς .

Επίδειξη Κόκκινης σημαίας    : Διακοπή του 20λεπτου λόγω θεμάτων ασφάλειας. Οδήγησε αργά προς τα Pits για περαιτέρω ενημέρωση .

Επίδειξη Μαύρης σημαίας      : Η μαύρη σημαία που επιδεικνύεται σε συγκεκριμένο οδηγό σημαίνει ότι ο οδηγός αυτός οδηγεί επικίνδυνα και απειλεί ιδιαιτέρως την ασφάλεια των άλλων οδηγών. Οφείλει να συνετιστεί άμεσα άλλως με την δεύτερη επίδειξη της μαύρης σημαίας οφείλει να οδηγήσει το όχημά του αργά στα Pits χάνοντας το δικαίωμα να συνεχίσει το τρέχον 20λεπτο. Από εκεί και μετά οι Οργανωτές θα κρίνουν εάν ο συγκεκριμένος οδηγός θα μπορέσει να μπει στα υπόλοιπα 20λεπτα ή όχι .

Επίδειξη Καρώ σημαίας         : Τέλος 20λέπτου . Κόψτε σταδιακά ταχύτητα , κάντε άλλο ένα  γύρο σιγά και μπείτε αργά στα Pits .

Γραμματεία και δηλώσεις συμμετοχής στην Ηρακλή 45 Ηράκλειο και στο τηλ 2810 301289-6972872983 και Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Diakakis Nikos
2810301289-6972872983

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon