.
×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/nea_kosmou/2012/siafarix/ekdilosi/siafarix_profile-web.jpg
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/nea_kosmou/2012/siafarix/ekdilosi/siafarix_profile-web.jpg
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012 13:29

Robbie Maddison – Levi LaVallee

 

Άλμα στην νέα χρονιά

 


Ο αναβάτης Snowmobile Levi LaVallee και ο διάσημος αναβάτης του FMX, Robbie Maddison, πήδηξαν από το 2011 στο 2012 πάνω από τον κόλπο του San Diego, στην Καλιφόρνια. Με ένα άλμα πάνω από 300 πόδια (100 μέτρα) οι δύο αναβάτες βρέθηκαν στον αέρα πάνω σε διαφορετικά οχήματα σε ένα snowmobile και σε μία μοτοσυκλέτα motocross. Το άλμα έγινε προκειμένου να πετύχουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, για λογαριασμό της Red Bull φυσικά, κάτι το οποία κατάφερε μόνο ο La Vallee.

Οι αναβάτες ξεκίνησαν δίπλα δίπλα από ειδικές ράμπες που είχαν διαμορφωθεί με κατηφορική εκκίνηση, οδήγησαν παράλληλα στην διαδρομή μέχρι την ράμπα που τους εκτόξευσε πάνω από τον κόλπο. Η προσγείωση έγινε σε πλατιά κατηφορική ράμπα και ο La Vallee κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του, πατώντας τον ιμάντα του snowmobile στα 412 πόδια.

Ο Maddison πέταξε “μόλις” 378,9 πόδια και σχετικά οι αναβάτες δήλωσαν:
Levi La Vallee: Είμαι όσο ευχαριστημένος μπορεί να είναι ένα άνθρωπος που μόλις κατάφερε να υπερπηδήσει τα 400 πόδια σε μήκος. Είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανεβασμένος νιώθω”
Maddison: "Είναι ένα δροσερό συναίσθημα όλο αυτό που συμβαίνει και με την υποστήριξη που έχω”, είπε ο Maddison. «Ήμουν σίγουρος ότι θα πηγαίναμε πολύ πιο μακριά απόψε, αλλά επιστρέψουμε ξανά για να πετύχουμε το στόχο μας."

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon