.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 02:02

Vstrom Hellas Forum – Δραστηριότητες Δεκεμβρίου

 


Εκδρομή και επίσκεψη στο παιδικό χωριό

 



Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το Vstrom Hellas Forum πραγματοποίησε την τελευταία ανακοινωμένη εκδρομή για το 2011 με προορισμό την κορυφή του όρους Κιθαιρώνα.Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο στο "περίπτερο" στον Ασπρόπυργο (έξοδος Σχιστού) στις 10:00. Αναχωρώντας  ακολουθήθηκε η διαδρομή προς Μάνδρα , Οινόη , Βίλλια , στην κεντρική πλατεία του χωριού έγινε η πρώτη στάση για καφέ σε παραδοσιακό καφενείο και στην συνέχεια ξεκίνησε η ανάβαση προς την Κορυφή του Κιθαιρώνα (1490μ) και τις παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Δυστυχώς η χαμηλή νέφωση  δεν επέτρεψε στους συμμετέχοντες να απολαύσουν την  θέα του Κορινθιακού κόλπου παρά μόνο μερικές στιγμές που τα σύννεφα έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι με το ελαφρύ αεράκι. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, το κομβόι των μοτοσικλετιστών συνέχισε προς Πόρτο Γερμενό και από εκεί μέσω της πευκόφυτης διαδρομής , προς την παραλία της Ψάθας, για το προγραμματισμένο γεύμα σε τοπική ταβέρνα.

Μια διαδικτυακή κοινότητα μοτοσικλετιστών δεν οργανώνει μόνο εκδρομές  και στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τα μέλη του φόρουμ μας στην Μακεδονία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ελληνικό Παιδικό χωριό στον Φίλυρο Θεσ/κης (http://www.paidikoxorio.gr). Εκεί πρόσφεραν την Αγάπη τους στα παιδιά και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του ταμείου του παιδικού χωριού .Τα συναισθήματα των συμμετεχόντων ήταν ανάμεικτα και αυτό που σίγουρα χαράχτηκε στην καρδιά και το μυαλό τους είναι το χαμόγελο των μικρών παιδιών.

Oι κοινωνικές δραστηριότητες του Vstorm Hellas Forum Θα συνεχιστούν και τον Γενάρη με επίσκεψη των μελών της Αττικής στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης.  Η ημερομηνία της επίσκεψης στο χωριό SOS καθώς και η επόμενη εκδρομή  θα ανακοινωθούν σε σχετικές σελίδες του φόρουμ στις 12 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο scooter Yamaha Xenter 150 Honda Stock Days - Για 15 μέρες »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon