.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 00:10

Αθλητική ΜΟΤΟΕ

 

Αναγνώριση από την FIM!

 


Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης, ετήσιας, Γενικής Συνέλευσης των μελών της FIM στις 4 Δεκεμβρίου, συζητήθηκε το θέμα της αλλαγής εκπροσώπου της Ελλάδος και με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών, η ΑΜΟΤΟΕ είναι πλέον ο φορέας που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετισμού.
 Βάσει των αντιστοίχων Καταστατικών, η αποδοχή της ΑΜΟΤΟΕ από την FIM οδηγεί σε αυτόματη αποδοχή της και από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, την UEM.

Σύμφωνα με την παρουσίαση του θέματος στην Γενική Συνέλευση από τον κύριο Guy Maitre, Γεν. Διευθυντή της FIM, η ΑΜΟΤΟΕ κατέθεσε πληρέστατο φάκελο ενώ η άμεση σχέση της με την ΜΟΤΟΕ η οποία ενεργοποιείται δυναμικά, εδώ και δεκαετίες, στα θέματα που αφορούν στον κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι στοιχεία που καθιστούν την αποδοχή της ΑΜΟΤΟΕ παράγοντα ανάπτυξης του μοτοσυκλετισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι η FIM δεν είναι αποκλειστικά αθλητικός φορέας, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του μοτοσυκλετισμού, διοργανώνει παγκόσμιες συγκεντρώσεις, προωθεί θέματα οδικής ασφάλειας, κ.α.
Η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της ΑΜΟΤΟΕ ως μέλους της FIM ορίζεται (βάση του Καταστατικού της FIM) από 1ης Ιανουαρίου 2012.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon