.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 21:31

Varadero Club – Μήνυμα ζωής

 

Εθελοντική αιμοδοσία

 



Από τα πρώτα της βήματα, η Λέσχη μας ξεκίνησε με μπροστάρη τον ιδρυτή της Παναγιώτη Τζίτζο, να διαδίδει στο χώρο της μοτοσυκλέτας το μήνυμα της ΖΩΗΣ, με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
Το αδιάλειπτο και δυναμικό μας παρών στις Σκυταλοδρομίες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά και σε κάθε εκδήλωση που προωθεί το μήνυμα της Αγάπης, είχε σαν αποτέλεσμα όχι μόνο τη δική μας αφύπνιση, αλλά και πολλών συνανθρώπων που συναντήσαμε σε όλη την Ελλάδα.
Πρωτοπορία και η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος του Varadero Club Hellas εδώ και χρόνια!

Προσφορά ζωής

Σήμερα, ενώ η ζήτηση για αίμα στη Ελλάδα κορυφώνεται, η προσφορά δυστυχώς βρίσκεται σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα! Στον καθένα μας αναλογεί ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ που δεν εξοφλείται ποτέ! Το χρέος να προσφέρουμε ΖΩΗ δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι ο άγνωστος συνάνθρωπος που θα λάβει το αίμα, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη χώρα μας αυτάρκη σε αίμα και τα παράγωγά του.
Ας δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα ξεκινώντας από την επόμενη κιόλας προγραμματισμένη Αιμοληψία! Ας φέρουμε τη Λέσχη μας στην κορυφή της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΖΩΗΣ! Είναι στο χέρι – ή μάλλον στο αίμα – του καθενός μας!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 17:30, ραντεβού στη Λέσχη μας, για να πάμε όλοι μαζί στο Υπουργείο Υγείας και να φύγουμε από τα λόγια για να περάσουμε στις πράξεις!
Σε περίπτωση που κάποιος φίλος δεν μπορεί να καταφέρει να έρθει μαζί μας, μπορεί να προσέλθει μόνος του στο χώρο Αιμοληψίας του Υπουργείου στην οδό Αριστοτέλους 17 στις παρακάτω μέρες και ώρες :

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 09:00 – 19:00
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 09:00 – 14:00

Τα μέλη από επαρχία

Επίσης τα μέλη από την επαρχία μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε τοπικό νοσοκομείο που πραγματοποιεί αιμοληψίες και να δηλώσουν ότι προσφέρουν το αίμα για την Τράπεζα Αίματος του Varadero Club Hellas. Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. και να δηλώσετε την αιμοδοσία, ώστε να καταχωρηθεί στο αρχείο Αιμοδοσίας της Λέσχης.
ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon