.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 10:47

Roaring 20 TDI από τη Head Turner Customs

Ντίζελ μακρόσυρτη ιδιοκατασκευή

Ο δημιουργός αυτής της μοτοσυκλέτας αυτοαποκαλείται diesel_monkey89 και θα τον συναντήσετε στο Instagram να μοστράρει τις κατασκευές που ο ίδιος φτιάχνει, πρωτίστως συνδυάζοντας τις μοτοσυκλέτες με το ντίζελ.

Η αρχική σκέψη του πετρελαιο-cruiser ξεκίνησε στο γκαράζ του, όταν και έφτιαξε το πρώτο του χειροποίητο custom με έναν κινητήρα αυτοκινήτου και κίνηση στους δύο τροχούς! Η επαγγελματική του σχέση με συνεργεία αυτοκινήτων που στήνουν custom δημιουργίες του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει να δουλεύει το επόμενο σχέδιό του, δηλαδή μια μοτοσυκλέτα με turbo diesel (TDI) κινητήρα και πιο «κανονική» εμφάνιση από το πρώτο του σπιτικό σχέδιο.

roaring 20 800

Το Roaring 20 μόλις ολοκληρώθηκε και είναι, ως οφείλει, μια συλλογή εξαρτημάτων από διάφορα οχήματα, όπως το πλαίσιο από ένα Suzuki GS450 (που προφανώς μάκρυνε πολύ), μετάδοση από Harley-Davidson, τούρμπο από Land Rover Defender και έναν μονοκύλινδρο TDI κινητήρα 1100 κυβικών με απόδοση 20 ίππων (εξ ου και το όνομα), αλλά και μιας-δυο καραβιών ροπής.

Το Roaring 20 φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για να γουστάρει ο δημιουργός του και όσοι άλλοι ενεπλάκησαν στο σχέδιο αυτό και ξεχωρίζει από το τερατώδες χειροποίητο πηνίο που βρίσκεται εκτός του κινητήρα και τραβά όλα τα βλέμματα από την αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο της Head Turner Customs που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 10:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon