Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 13:20

Test Ride 0ff road Honda - Μαθήματα enduro

 

Στη Θεσσαλονίκη

 


TEST RIDE HONDA OFF ROAD  - Μαθήματα ENDURO & Προσφορές τιμών!

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου, μία μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε στην Θεσσαλονίκη όλα τα ¨χωμάτινα¨ μοντέλα που διαθέτει η Honda και να παρακολουθήσετε τα δίωρα μαθήματα οδήγησης από τον πολυπρωταθλητή enduro Βασίλη Σιαφαρίκα.

Η Honda Δαβανόπουλος σε συνεργασία με το κατάστημα ON-OFF και την υποστήριξη της Honda Σαρακάκης διοργανώνουν ένα  Σαββατοκύριακο για τους φίλους της off road οδήγησης στην περιοχή Βρύσες (Γούρνες) του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Αγωνιζόμενοι ENDURO και MOTOCROSS αλλά και χομπίστες  της χωμάτινης οδήγησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα 5 μοντέλα που διαθέτει η Honda για αυτούς. Επίσης θα μάθουν τις μοναδικές προσφορές τιμών της εταιρείας που σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μία καινούργια μοτοσυκλέτα σε τιμή μεταχειρισμένης!

Για να οδηγήσετε τις μοτοσυκλέτες που σας ενδιαφέρουν ή να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ENDURO, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με ένα τηλεφώνημα (στο κατάστημα ON-OFF) με τον Γιάννη Αραμπατζή ή τον Σταύρο Σταυρόπουλο στον αριθμό: 2310 819 170
Ραντεβού στον Χορτιάτη………
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 1η Έκθεση Vespa Dirt-bike.gr - Το Forum των χωματερών »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT