.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 10:16

Διαγωνισμός IPONE: Κέρδισε δύο εισιτήρια για το MXGP της Imola

Δες από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου ΜΧ στην Ιταλία

Η εταιρεία λιπαντικών IPONE, χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP, και η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα, Ελευθερίου Α.Ε., διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με έπαθλο δύο (2) εισιτήρια αξίας €130 για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Imola της Ιταλίας στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα υπάρχει το ενδεχόμενο να κρίνονται οι τίτλοι στις δύο μεγάλες κατηγορίες. Στην MXGP ο αναβάτης που παραλίγο να κατακτήσει αήττητος την ΜΧ2 πέρυσι, Jeffrey Herlings, μάχεται με τον κάτοχο του τίτλου και 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Antonio Cairoli.

Στην ΜΧ2 το νέο παιδί-θαύμα του ΜΧ, ο 17χρονος Ισπανός Jorge Prado βρίσκεται σε μια μάχη σώμα με σώμα με τον έμπειρο Pauls Jonas που όλα δείχνουν πως θα κριθεί στο νήμα.

Εκτός των δύο μεγάλων παγκόσμιων κατηγοριών, ωστόσο, στο MXGP της Imola οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Γυναικών, καθώς και όλες τις κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΕΜΧ που ξεκινούν από τα παιδικά 65 cc και φτάνουν ως τον προθάλαμο του Παγκοσμίου (ΕΜΧ250).

Τα εισιτήρια αφορούν μόνο την είσοδο στην πίστα για δύο άτομα και για τις δύο ημέρες του αγώνα (Σάββατο και Κυριακή), όχι τη μεταφορά ως εκεί και τη διαμονή στην Imola.

HERLINGSGAJSER MOTOCROSS GP 13 ASIA 2018

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απαιτούνται τρία απλούστατα και εντελώς δωρεάν βήματα:

1 - Πηγαίνετε στη σελίδα μας στο Facebook

2 - Κάνετε Like στο ποστ του διαγωνισμού IPONE

3 - Kάντε Share τον διαγωνισμό σε τουλάχιστον έναν/μία φίλο/η σας

Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι νικητές θα ενημερωθούν από σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα www.bikeit.gr, καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook.

PEOPLE I MOTOCROSS GP 14 CZ 2018

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon