.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 11:56

Kawasaki – Στην Bonneville για ρεκόρ με H2

Η Team 38, ξανά στα “αλάτια” μετά το 2016

"Aνεπίσημα επίσημη" θα είναι η συμμετοχή της Kawasaki φέτος, στο καθιερωμένο “ραντεβού” των παθιασμένων με την ταχύτητα, στα πεδία άλατος Bonneville, στην Utah των ΗΠΑ, αφού μια ομάδα μηχανικών της Kawasaki, έχει συστήσει την ομάδα Team 38, με την οποία είχαν παραβρεθεί  πρόσφατα στην Bonneville, το 2016.

Mε μια H2R προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα 240 μίλια (386+ χλμ./ώρα), ωστόσο οι συνθήκες, με την επιφάνεια του αλατιού να είναι πολύ σαθρή, δεν το επέτρεψαν. Φέτος λοιπόν επιστρέφουν, έχοντας σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία από το 2016. Αυτή την φορά όμως η μοτοσυκλέτα είναι η H2 και ο στόχος… άγνωστος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει η Team 38, oύτε αν  έχουν θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Μόνο ότι θέλουν να σπάσουν κάποιο ρεκόρ. Τώρα ποιο ρεκόρ… θα δείξει! 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 12:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon