Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 12:08

Scooter Quadro στην Ελλάδα

 


Στην εταιρία Γκοργκόλης!

 Τα “επαναστατικά” scooter QUADRO στην Ελλάδα!

Την 1η Οκτωβρίου 2011, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου αντιπροσώπευσης, η έναρξη συνεργασίας μεταξύ του Ιταλικού oίκου Quadro Tecnologie και της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Το πρώτο μοντέλο Quadro 350D, είναι ένα τρίτροχο scooter με δύο τροχούς μπροστά 14 ιντσών και έναν τροχό πίσω 15 ιντσών, η διάθεση του οποίου προβλέπεται να αρχίσει στην Ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο. Η εταιρεία που το κατασκευάζει, είναι ο γνωστός σχεδιαστικός οίκος Studio Marabese Design, ο οποίος έχει προσφέρει σχεδιαστικά μεγάλο έργο στη μοτοσικλέτα και τα scooters. Το τελικό στάδιο συναρμολόγησης του οχήματος πραγματοποιείται στην Ταϊβάν, γνωστή για τα μεγάλα brand scooters ποιότητος, όπως η SYM.

Το Quadro 4D είναι το μελλοντικό project που θα ολοκληρωθεί το 2012, και φιλοδοξεί να είναι το πρώτο scooter με 4 τροχούς που θα εμφανιστεί στη παγκόσμια αγορά.
Καρδιά των δύο scooter είναι το αποκλειστικό σύστημα αναρτήσεων HTS (Hydraulic Tilting System). To Studio Marabese Design είχε σχεδιάσει το 2000 και το πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα δύο παράλληλων τροχών σε scooter. Το νέο σύστημα διεύθυνσης είναι προϊόν εξέλιξης, ελαφρύτερο, απλό, αφήνει πίσω πλέον τις υπάρχουσες λύσεις ως ξεπερασμένες. Το σύστημα (HTS) προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη διεύθυνση και ευστάθεια με λιγότερα κινούμενα μέρη.

Η εμπειρία της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., της πλέον ειδικευμένης εταιρείας δικύκλων στο χώρο, είναι ένας επιπλέον παράγοντας για την επιτυχία της νέας εταιρείας με τα “επαναστατικά” μοντέλα στη χώρα μας.

Φωτογραφίες Quandro 350 3D


Φωτογραφίες Quandro 350 4D


Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube