.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 12:55

V-Strom Club – Εκδρομή στα Μετέωρα – Λ.Πλαστήρα

 

Ένα γεμάτο διήμερο

 




Το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου μέλη και φίλοι του VStrom Hellas Club είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα χορταστικό διήμερο στην κεντρική Ελλάδα , προορισμός τους τα Μετέωρα και η Λίμνη Πλαστήρα.

Πρόγραμμα


Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε τα εξής :

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ή ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ ένα ιστορικό μοναστήρι που διανύει την 7 εκατονταετία από την ίδρυσή του.
Ακολουθώντας μια κατάφυτη διαδρομή ανάμεσα σε έλατα, οξιές και βελανιδιές, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τον καφέ τους στον Πύργο Μαντάνια στη καρδιά του δασικού συμπλέγματος Ασπροποτάμου, στα Νοτιοδυτικά του Νομού Τρικάλων, ενώ το μεσημεριανό φαγητό πραγματοποιήθηκε στο ορεινό χωριό Νεραϊδοχώρι (1140 μέτρα υψόμετρο). Μετά την επιστροφή στο ξενοδοχείο αρκετοί επέλεξαν την χαλάρωση ενός ποτού σε τοπικό μπαρ.
Την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, η διαδρομή της επιστροφής περιλάμβανε στάση στη Λίμνη Πλαστήρα όπου τα μέλη της λέσχης συναντήθηκαν με τα μέλη του gsforum.gr καθώς επίσης και με μέλη και φίλους του συλλόγου από τη Λάρισα. Το μεσημεριανό φαγητό πραγματοποιήθηκε δίπλα στη λίμνη με θέα τα καταπράσινα βουνά και αφού έγιναν οι απαραίτητοι αποχαιρετισμοί αλλά και η συμφωνία για νέο ραντεβού το συντομότερο με τους βόρειους φίλους, ξεκίνησε η επιστροφή στην Αθήνα. Ακολουθήσαμε την βορειοδυτική παραλίμνια διαδρομή περνώντας από το φράγμα της λίμνης Πλαστήρα.

Ευχαριστήρια

Στην προγραμματισμένη εκδρομή της Λέσχης συμμετείχαν 26 μοτοσυκλέτες με περισσότερα από 45 άτομα. Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του ΒΙΚΕΙΤ.GR  τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη και τον Κώστα από τα Τρίκαλα που ανέλαβαν να  ξεναγήσουν τους συμμετέχοντες στις ομορφιές της περιοχής τους, καθώς και στον Σωτήρη με την συνοδηγό του, που ακολουθούσαν με αυτοκίνητο ,παίζοντας τον "ρόλο" του safety car.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph - Ηλιοφίλ Α.Ε. – Νέα διεύθυνση KTM SMT 990 με 11.490€! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon