.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 13:16

EICMA 2018 – Έτοιμο το slogan και η αφίσα

Νέο ρεκόρ εκθετών αναμένεται  για φέτος!

Μπορεί οι 30+ βαθμοί και τα τζιτζίκια ως ηχητική υπόκρουση να κάνουν τον Νοέμβριο και το φθινόπωρο να μοιάζουν πολύ μακρινά, ωστόσο, οι προετοιμασίες για την μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό!

Ήδη λοιπόν, είναι διαθέσιμα κάποια πρώτα στοιχεία: Η EICMA, το περιβόητο σαλόνι Μοτοσυκλέτας, θα διοργανωθεί για 76η φορά στον εκθεσιακό χώρο της Fiera, στο Rho, στα ΒΔ περίχωρα του Μιλάνου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 6 έως 11 Νοεμβρίου, με τις δυο πρώτες ημέρες να είναι αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους, που θα συρρεύσουν απ όλο τον κόσμο για να καλύψουν το γεγονός. Η 76η EICMA θα καταλάβει 6 συνολικά κτήρια του εκθεσιακού χώρου σε μια συνολική έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, στις 8 Νοεμβρίου.  

Ήδη οι διοργανωτές κάνουν λόγο για ρεκόρ εκθετών, αφού το 40% των περιπτέρων που έχουν κλειστεί είναι από νέους εκθέτες, που για πρώτη φορά θα έχουν παρουσία στην EICMA, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 15% εκθετών που επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Η παρουσία όλων των γνωστών κατασκευαστριών και εταιρειών ρουχισμού και αξεσούαρ   θεωρείτε φυσικά δεδομένη, όπως δεδομένό θεωρείτε και το ντεμπούτο νέων μοντέλων, όπου θα κάνουν την παγκόσμια πρώτη τους εμφάνιση, στην ΕΙCMA.

EICMA 2018 ADV

Για φέτος, ο χώρος που θα αναλογεί στα ηλεκτροκίνητα και γενικά στην τεχνολογία θα είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Μάλιστα το slogan της φετινής έκθεσης αλλά και η αφίσα, είναι αφιερωμένα στο μέλλον των δύο τροχών. “Εξερευνούμε δρόμους που ακόμα δεν υπάρχουν” είναι το slogan, ενώ η αφίσα δείχνει δύο αστροναύτες, δίπλα σε φουτουριστικές μοτοσυκλέτες να βρίσκονται σε έναν άλλον πλανήτη, ατενίζοντας την Γη.         

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 13:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon