.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 12:23

Video – Outback Run KTM Adventure Rally Australia

Μοτοσυκλέτες, κρέας, μπύρα, ντίζελ και σκόνη

Η Αυστραλιανή αντιπροσωπεία της ΚΤΜ έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το Outback Run, ένα ράλι για ιδιοκτήτες ΚΤΜ μοτοσυκλετών.

Η τρίτη έκδοση του ετήσιου ράλι έγινε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και δεκτοί ήταν όλοι οι ιδιοκτήτες χωματερών και Adventure μοντέλων από το 640 και πάνω, συγκεντρώνοντας φέτος πάνω από 250 συμμετέχοντες.

Φυσικά, με βάση την παράδοση της Ωκεανίας, το επταήμερο ράλι προσομοιάζεται με τον θρύλο του Mad Max – ευτυχώς χωρίς τους μοχθηρούς κακούς πάνκηδες που σκοτώνουν για λίγο νερό ή βενζίνη ή απλά για την πλάκα τους – και περιδιαβαίνει τη διαβόητη Northern Territory της Αυστραλίας που περιλαμβάνει κάμποσες ουσιαστικά ανεξερεύνητες έρημες εκτάσεις.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι πρακτικά το σύντομο τρέιλερ για το πλήρες ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει σύντομα η KTM Australia.

Όσο απολαυστικό κι αν είναι στο μάτι, το βίντεο ξεχωρίζει και για τα τρελά σχόλιά του που μόνο Αυστραλοί θα μπορούσαν να κάνουν, όπως η περιγραφή της ίδιας της ΚΤΜ: “μοτοσυκλέτες, κρέας, μπύρα, ντίζελ και σκόνη”.

Σε ένα λίγο πιο καυστικό τόνο, ένας θεατής το συνοψίζει ως “250+ 50χρονοι τύποι με μεγάλα πορτοφόλια και σύνδρομο Toby Price/Peter Pan ξεφεύγουν από τις γυναίκες τους για μια βδομάδα, ζηλεύω λιγάκι”!

Με αυτά τα σχόλια ως πρόλογο, απολαύστε τα πραγματικά μαγικά τοπία που επισκέπτεται το Outback Run.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 12:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon