.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 16:14

Επιτέλους, ένα KTM X-BOW που μπορούμε να αποκτήσουμε!

Κατασκευασμένο από Lego…

To Χ-ΒΟW, είναι το αγαπημένο τετράτροχο των μοτοσυκλετιστών, ακριβώς γιατί θυμίζει σε πολλά πράγματα μοτοσυκλέτα. Λιτό και απέριττο, με εξαιρετική αναλογία κιλων προς ίππους, με τον αέρα να σε χτυπάει στο πρόσωπο και –το κυριότερο- με το “μαγικό άγγιγμα” της KTM που ξέρει αν μη τι άλλο να κατασκευάζει μηχανήματα οδηγικής απόλαυσης.

Το μόνο θεματάκι με το X-BOW, είναι η τιμή του, που πέφτει κάπως εκτός των δυνατοτήτων των περισσότερων από εμάς. Να όμως που υπάρχει ελπίδα, έστω και… υπό κλίμακα. Για την επέτειο των 10 χρόνων από την παρουσίαση του X-BOW, ο σχεδιαστής του studio ΚISKA Design, Alexandre Rossier, δημιούργησε ένα αντίγραφο του τετράτροχου από Lego.

 Όχι όποια και όποια Lego όμως αλλά από αυτά της σειρά “Technic” που απευθύνονται σε μεγάλα παιδιά (ναι και σε –άντα παιδιά!). Το X-BOW Legο λοιπόν, μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η σειρά Technic, έχει λειτουργικότατες αναρτήσεις και είναι τηλεκατευθυνόμενο.

Άντε καλοτάξιδο και καλές βόλτες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 16:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon