.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 11:05

Yamaha – Κατοχυρώνει σχέδια για νέο τρίτροχο!

NIKEN GT, τρίτροχο MT-03  ή μήπως κάτι άλλο;

Μια σειρά σχεδίων κατέθεσε η Yamaha προς κατοχύρωση, στα οποία απεικονίζεται κάτι ήδη γνωστό… ένα NIKEN. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως, εντοπίζονται διαφορές στο πλαίσιο, στο ψαλίδι και στο σύνολο fairing/ζελατίνας.

Το morebikes, το οποίο και δημοσίευσε τα σχέδια αυτά, κάνει λόγο για μια μικρότερου κυβισμού έκδοση, με το μοτέρ του MT-03 αλλά ο κινητήρας που φαίνεται στα σχέδια, είναι ο τρικύλινδρος CP3 των 847 κ.εκ. και όχι ο δικύλινδρος του MT-03 με τα 321 κ.εκ.

Ωστόσο  αλλαγές εντοπίζονται και στο σύστημα διεύθυνσης – ανάρτησης, το οποίο φαίνεται να έχει ελαφρά διαφορετικές τραβέρσες και χωροταξία, συνδυάζοντας στοιχεία από τα συστήματα του NIKEN και του Tricity.

Yamaha Niken MT03 6

Tι ετοιμάζει λοιπόν η Yamaha; Σίγουρα ακόμα ένα τρίτροχο, με τις πιθανότητες για ένα NIKEN GT ή ένα τρίτροχο MT-03 να είναι μοιρασμένες, αφού και για τα δύο έχουν ακουστεί έντονες φήμες στο πρόσφατο παρελθόν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 11:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon