.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 12:43

To αστυνομικό Ducati Panigale V4!

 

Για τις ανάγκες του Βρετανικού project ασφαλούς οδήγησης BikeSafe

Η Ducati Βρετανίας έβαψε σε αστυνομικά χρώματα ένα Panigale V4, το οποίο και παραχώρησε στην βρετανική αστυνομία για το project ασφαλούς οδήγησης BikeSafe.

To BikeSafe είναι ένα project που τρέχει η βρετανική αστυνομία, και αφορά στην ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας. Στόχος του BikeSafe είναι να μειώσει τον αριθμό των ατυχημάτων με μοτοσυκλέτα σε δημόσιους δρόμους. Για να το πετύχουν αυτό οι υπεύθυνοι του project, έχουν οργανώσει ένα site με συμβουλές οδήγησης, ενώ διοργανώνουν τακτικά σεμινάρια προηγμένης οδήγησης, με θεωρία και παρακολούθηση της οδήγησης των συμμετεχόντων από έμπειρους αναβάτες.

ducati panigale v4 bikesafe 4

To project που επιμελείται η βρετανική αστυνομία απασχολεί και πολίτες, ενώ θέλει να αποτελέσει τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ της απόκτησης διπλώματος οδήγησης και της μετέπειτα προηγμένης εκπαίδευσης των αναβατών, προτείνοντας μάλιστα και διάφορα σχολεία τα οποία θα βελτιώσουν τις ικανότητες κάθε αναβάτη στον δρόμο.

Το βαμμένο στα χρώματα της αστυνομίας Ducati Panigale V4 θα αποτελέσει τον τέλειο κράχτη για να ενδιαφερθούν οι μοτοσυκλετιστές να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση του Bikesafe, αλλά και στα υπόλοιπα σχολεία προηγμένης οδήγησης της Βρετανίας.

Και όχι... το συγκεκριμένο Panigale V4 ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί για καταδιώξεις!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 12:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon