.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 17:03

ΚΤΜ 390 Adventure – Επίσημα το 2019 στην παραγωγή

 

Νέες πληροφορίες για τα φρένα του 

 

 Από την Ινδία μας έρχεται η είδηση αυτή και αφορά στην επίσημη επιβεβαίωση για την παραγωγή του KTM 390 Adventure μέσα στο 2019. Εκεί το περιμέναμε όλοι βέβαια να παρουσιαστεί, όμως το να τo επισμοποιεί η ίδια η KTM, είναι διαφορετικό και 100% σίγουρο.

Η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας μέσα στο 2019, χωρίς να καθορίζεται ακριβώς το πότε όμως. Σε κάθε περίπτωση, αυτο σημαίνει ότι μπορεί να έχει προηγηθεί η παρουσίαση του στην Ευρώπη.

Ένα σημείο που έχει ενδιαφέρον και ίσως να πρόκειται και για νεά πληροφορία, είναι πως οι Ινδοί συνάδελφοι που αποκάλυψαν την είδηση, στην περιγραφή του μοντέλου κάνουν λόγο για δύο δίσκους μπροστά και όχι έναν, όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής στις κατασκοπικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει (ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Λάθος διατύπωση ή γεγονός που ισχύει, θα το μάθουμε εν καιρώ, στα υπόλοιπα set spy φωτογραφιών που –σίγουρα- θα ακολουθήσουν.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 17:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa World Days 2018 Video – Στο Mugello με τρεις ρόδες »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon