.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 12:03

Video - KTM 790 Adventure - The Ultimate Race!

 

Teaser για συμμετοχή σε αγώνα Rally στο Μαρόκο;

Ένα νέο teaser βίντεο ανέβασε στη σελίδα της στο facebook η ΚΤΜ, στο οποίο βλέπουμε το 790 Adventure να οδηγείται στην έρημο, ενώ τα στοιχεία του βίντεο παραπέμπουν σε αγώνα στο Μαρόκο, για την επερχόμενη πορτοκαλί μοτοσυκλέτα.

Ο τίτλος του βίντεο είναι "The Ultimate Race", ενώ αμέσως μετά βλέπουμε τη σημαία του Μαρόκου.

Στη συνέχεια η κάμερα εξετάζει το 790 Adventure bike από κοντά, με τη διαδρομή της εξάτμισης να δείχνει διαφορετική, ενώ η μοτοσυκλέτα μοιάζει σχεδόν έτοιμη για παραγωγή.

Τελειώνουμε με οδηγικά πλάνα στους αμμόλοφους, με τη μοτοσυκλέτα να φέρει αριθμό κυκλοφορίας, ενώ μια φωνή λέει "πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα".

Θα δούμε το KTM 790 Adventure να δοκιμάζεται σε κάποιον αγώνα Rally στο Μαρόκο, αγώνα που να διαθέτει κατηγορία μεγάλων κυβικών; Και γιατί κάνει λόγο η ΚΤΜ για τον... υπέρτατο αγώνα;

Δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε. Τι μας ετοιμάζουν οι Αυστριακοί;

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 14:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon