.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 09:51

Video - Ο κόσμος της KISKA Design

 

Mια απο τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες σχεδιάσης 

Στην τέχνη, αυτοί που πραγματικά ξεχωρίζουν δεν είναι οι καλοί, ούτε καν οι άριστοι. Το σημαντικότερο επίτευγμα για ένα καλλιτέχνη, είναι να δημιουργήσει την δική του ταυτότητα, αυτή που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και είναι άμεσα αναγνωρίσιμη.

Η σχεδίαση μοτοσυκλετών είναι τέχνη και μια από τις πιο χαρακτηριστικές “γραφίδες” είναι αυτή της KISKA Design. Η εταιρεία του Gerlarld Kiska, έχει αδιαμφισβήτητα δημιουργήσει μια σχολή στον χώρο, την οποία δεν την μπερδεύεις με τίποτα άλλο.

“Αυτό πρέπει να είναι KISKA”. Αυτή την φράση την ακούμε συχνά και από πολλούς. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για έναν καλλιτέχνη, πόσο μάλλον για κάποιον που δραστηριοποιείται στον εικαστικό χώρο, το έργο του να αναγνωρίζεται άμεσα, χωρίς υπογραφή.

Το video που ακολουθεί, είναι της γνωστής εταιρείας Autodesk, ηγέτιδα δύναμη στα λογισμικό 3D και CAD/CAM design. Σε αυτό βλέπουμε τους ανθρώπους της KISKA να μιλάνε για το μεγάλο τους πάθος, το design και εδικά για το design μοτοσυκλετών, που είναι η κύρια δραστηριότητα τους.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 09:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon