.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 08:56

2o Enduro festival 2011 - Πρόγραμμα

 


Όλα έτοιμα στη Ζήρεια!

 



Όλα είναι έτοιμα στη Ζήρεια για να υποδεχθούν τους αναβάτες που θα καταφθάσουν εκεί το σαββατοκύριακο 16 έως 18 Σεπτεμβρίου, από όλη την Ελλάδα. Όπως και πέρσι, στο χώρο του αθλητικού κέντρο Ζήρειας όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό, έχουν δημιουργηθεί οι ιδανικές συνθήκες για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο.

Όλα έτοιμα!

Ο λόγος φυσικά είναι να βρεθούν ξανά μαζί οι 1.500 και πλέον αναβάτες που τίμησαν την πρώτη περσινή εκδήλωση, αλλά και να προχωρήσει η μοτοσυκλέτα ένα βήμα μπροστά. Πως θα γίνει αυτό; Enduro και motocross μοτοσυκλέτες θα συνυπάρξουν με τις μεγάλες on/off που θα βρίσκονται εκεί, τις ιδανικές μοτοσυκλέτες για travel enduro. Και για όσους θέλουν να γυμναστούν περισσότερο, θα υπάρχουν και ποδήλατα βουνού, mountain bikes ενώ η Monster energy θα προσφέρει δωρεάν ισοτονικά!

Η Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου έχει δουλέψει σκληρά για να είναι όλα έτοιμα, και να υποδεχθούν τους φίλους του μοτοσυκλετισμού.

•    Υπάρχει πίστα για τα test rides των μοτοσυκλετών enduro / motocross, οριοθετημένη με κορδέλα.
•    Μία ειδικά επιλεγμένη διαδρομή η οποία περιλαμβάνει άσφαλτο και χώμα, θα είναι το κατάλληλο πεδίο για τις μοτοσυκλέτες on/off που φέτος θα έχουν την τιμητική τους.
•    Άπλετος χώρος και διαδρομή και για τετράχροχα ATV (γουρούνες), τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους.
•    Μία ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή θα βρίσκεται σε παρακείμενο χώρο ώστε να κάνουν προπόνηση όσοι αναβάτες επιθυμούν με κάθε είδους μοτοσυκλέτα.

Μην ξεχνάμε πως το camping επιτρέπεται σε όλο τον παρακείμενο χώρο ενώ θα λειτουργεί το σαλέ του χιονοδρομικού για καφέ, φαγητό αλλά και τουαλέτες!

Οι εταιρίες

Φέτος, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή οι παρακάτω εταιρίες:
Beta, BMW, Gas Gas, Husaberg, Husqvarna, Honda – Motoaction, Suzuki – DK Racing, Yamaha – Moto Design, Triumph.
Επίσης θα παρευρεθούν πολλά καταστήματα του χώρου όπως:
GRC Power Factory Γαλάτης, KRD, Motozone, Emporio Karrer, Six Days / Wilbers, Power Plastics, Moto Action, Worksbike, Moto Αθανασάκος, Yamaha Moto Design, DK Racing, Motojapan, Τζωρτζόπουλος, κ.α.

Πρόγραμμα

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09/2011
09:00 Soft Enduro Ride με τον Βαγγέλη Ζαχαράτο διάρκειας δύο ωρών
10:00 Adventure tour – Με την επιμέλεια του Rideit και του Τάκη Μανιάτη
10:00 – 14:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
14:00 – 15:00 ATV test
15:00 – 18:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
17:00 Βόλτα Mountain Bike με τον Γιώργο Βαλιμίτη
18:00 – 19:00 Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στο χώμα – Rideit – Τάκης Μανιάτης
21:00 BBQ Party με μουσική από DJ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09/2011
09:00 Soft Enduro Ride με τον Βαγγέλη Ζαχαράτο διάρκειας δύο ωρών
10:00 Adventure tour – Με την επιμέλεια του Rideit και του Τάκη Μανιάτη
10:00 – 14:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
14:00 – 15:00 ATV test
15:00 – 18:00 Test ride μοτοσυκλετών enduro / motocross, on-off
17:00 Βόλτα Mountain Bike με τον Γιώργο Βαλιμίτη

Γιορτή της μοτοσυκλέτας

Σκοπός του Enduro Festival παραμένει η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα συνάντηση του κόσμου του Enduro και της off road μοτοσυκλέτας γενικότερα, σε μια γιορτή που θα τελεσθεί σε ένα ιδανικό τόπο και χρόνο (εγκαταστάσεις χιονοδρομικού, φύση, άπλετος χώρος, ιδανικές θερμοκρασίες, εύκολη πρόσβαση). Κάθε εταιρία ή επιχείρηση θα έχει ελεύθερα και απεριόριστα την δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων της χωρίς κόστος, ενώ είναι εφικτή η διάθεση μοτοσυκλετών για test rides για όσες από αυτές το επιθυμούν. Η παρουσίαση νέων μοντέλων, η έκθεση αξεσουάρ αλλά και προσφορές καθώς επίσης και Bazzaar εταιριών, επιχειρήσεων και ιδιωτών, θα βοηθήσουν όλους τους παρευρισκόμενους.
Η κάθε εταιρία ή επιχείρηση αναλαμβάνει με δική της πρωτοβουλία τον τρόπο και μέγεθος παρουσίας της στο Enduro Festival.
Η οργάνωση είναι υπεύθυνη για την ομαλή τήρηση του προγράμματος όλου του Σαββατοκύριακου και έχει την αποκλειστική φύλαξη της πίστας του Testride όσο αναφορά την δίκαιη και ομαλή διεξαγωγή του (π.χ. είσοδο / εξοδο μοτοσυκλετών, γυρολόγιο και έξοδο προς τα Paddocks των εταιριών), την παροχή προσωπικού για προπομπό και ουραγό των test rides των μοτοσυκλετών On/off, αλλά και για την διοργάνωση των enduro και adventure tour.

Enduro Festival 2011

Η οργάνωση του Enduro Festival 2011 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα παραβρεθούν στον χώρο του event.
Επίσης τις συγχαίρει για την συμβολή τους με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που η κάθε μία αναλαμβάνει ξεχωριστά, ώστε να έχουμε ξανά ένα πολύχρωμο, πρωτότυπο, ξεχωριστό και δυναμικό event.

Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου

Ο πρόεδρος

Πέτρος Κριτσώνης

κιν. 6948466267
φαξ. 2743022954
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χορηγοί επικοινωνίας:
enduro.gr
bikeit.gr
Υποστήριξη: Rideit.gr

Φωτογραφίες adventure tour


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TT3D: Closer to the Edge (3D) Team 65 - Ολοήμερο Track Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon