.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 09:59

Video – Πτώση με 185 km/h φορώντας σαγιονάρα και βερμούδα!

 

Αφήνοντας το δέρμα σου στην άσφαλτο…

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς λένε… και τους ηλίθιους θα προσθέσουμε, κρίνοντας από το video που ακολουθεί… Σε αυτό έχει καταγραφεί η πτώση ενός αναβάτη με πολλά χιλιόμετρα, ο οποίος και φορά την επιτομή του YOLO ντυσίματος για οδήγηση μοτοσυκλέτας, δηλαδή σαγιονάρα, βερμούδα, γυμνά χεράκια και πολιτικό μπουφανάκι.

Τα αποτελέσματα τα βλέπετε! Πολύ τυχερός βέβαια γιατί έφυγε ευθεία και δεν χτύπησε με άλλο όχημα, όμως τα ακάλυπτα σημεία του σώματος του που ήρθαν σε επαφή με τον δρόμο, άφησαν πολύ δέρμα στην άσφαλτο. Και αυτού το είδος το τραύμα πονάει πάρα πολύ, έχει μακρά περίοδο επούλωσης και αφήνει σημάδια… όλοι εσείς εκεί έξω -και είστε και πολλοί δυστυχώς- που κυκλοφορείτε ανάλογα ντυμένοι, δείτε το προσεκτικά! Δεν χρειάζονται 185 km/h και με τα μισά μια χαρά ζημιά παθαίνει κανείς… μήπως να αναθεωρήσετε λίγο το πως ντύνεστε;

Ακολουθούν τα video, ένα από on board κάμερα και ένα από μοτοσυκλετιστή που ακολουθούσε:






 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 10:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon