.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:47

Στην Ελλάδα τρία νέα μοντέλα CFMoto

 

Δυναμικό μπάσιμο στην αγορά υπό την αιγίδα της ΤΕΟΜΟΤΟ

 

Τρία νέα μοντέλα της Κινεζικής CFMoto, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την ΤΕΟΜΟΤΟ, αντιπρόσωπο επίσης των Kawasaki και Peugeot Scooters, είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά.

Πρώτο και μεγαλύτερο των τριών, το 650MT, μια μεσαία adventure μοτοσυκλέτα χτισμένη γύρω από το πλαίσιο και τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα της προηγούμενης γενιάς Kawasaki Versys 650, με σχεδίαση απευθείας από τα χεράκια του Kiska, γνωστού μας από τη συνεργασία του με την ΚΤΜ.

Το 650ΜΤ αποδίδει 71 ίππους και κάτι παραπάνω από 6 κιλά ροπής, είναι εξοπλισμένο με φρένα της Ισπανικής J.Juan, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, κεντρική διαχείριση Bosch και ABS της Continental.
Ζυγίζει 213 κιλά γεμάτο, με ρεζερβουάρ καυσίμου 18 λίτρων. Διαθέσιμο σε μπλε ή λευκό χρώμα, στην Ελλάδα η τιμή του θα είναι €6,190 και €6,590 στην πιο πλούσια έκδοση με σκληρές πλαϊνές βαλίτσες.

Ακόμη, δύο ακόμη μοντέλα που κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά είναι τα γυμνά 250ΝΚ και 400ΝΚ, με φρέσκια επιθετική εμφάνιση, LED φώτα, TFT οθόνη στα όργανα και ηλεκτρονική διαχείριση Bosch.

Το 400άρι βασίζεται στην μικρότερη εκδοχή του δικύλινδρου της Kawasaki από το Versys – που κυκλοφορούσε στην Ιαπωνική αγορά – με απόδοση 41 ίππων στις 9,500 σ.α.λ. Ζυγίζει 206 κιλά γεμάτο και η τιμή λιανικής του είναι €4,590.

Όσο για το 250ΝΚ, αυτό οικοιοποιείται επιτυχώς την εμφάνιση του 400 με μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 250 cc – για τον οποίο ωστόσο δεν έχουμε ακόμη τεχνικά χαρακτηριστικά. Η λιανική του τιμή ορίστηκε στα €3,290.

Και τα τρία νέα μοντέλα της CFMoto είναι ήδη διαθέσιμα από το δίκτυο της ΤΕΟΜΟΤΟ.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εγκαίνια Husqvarna Wolf-Racing Το Ducati Panigale V4 στο Videogame «RIDE 3» »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon