Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 11:59

Travis Pastrana – “Τιμά” τον Knievel με τρία stunts

 

Indian FTR750 η μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιηθεί

 

Ότι είναι ο Elvis για το ροκ, είναι και ο Evel Knievel για τον χώρο των stunt και ο Travis Pastrana, ένας άξιος απόγονος και συνεχιστής της ημίτρελης και τολμηρής αυτής παράδοσης, φυσικά και το αναγνωρίζει.

Αν δεν υπήρχε ο Evel Knievel, που έκανε το “παράτολμο” εξαιρετικά δημοφιλές, ίσως και ο Pastrana να μην απολάμβανε της φήμης και της δόξας του σήμερα.

Για τον λόγο αυτό, αποτείνοντας ένα φόρο τιμής στον “τεράστιο” Κnievel, ο πιο δημοφιλής stuntman της εποχής μας, θα αναπαράγει τρία από τα πλέον γνωστά άλματα του, μέσα σε ένα βράδυ, στο Las Vegas.

 Η νέα πληροφορία για το γεγονός αυτό, είναι ότι η μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιήσει ο Pastrana, θα είναι μια Indian FTR750.

 Δεδομένου του ότι ο Knievel είχε κάνει τα πλέον ιστορικά του άλματα στην σέλα Triumph και Harley-Davidson μοτοσυκλετών, είναι απορροίας άξιο, το πώς αυτές οι εταιρείες δεν αναμίχθηκαν σε όλο αυτό, με την Indian να τις προλαβαίνει μάλλον σε αντανακλαστικά.

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 11:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube