.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 16:44

RIDE BY WIRE - 1st caferacers.gr road trip

 

Στις 22-23-24 Ιουνίου 2018

Οι τροχοί είναι για να γυρίζουν και οι μοτοσυκλέτες, ασχέτως πόσα χρόνια κουβαλάνε στις πλάτες τους, για να ταξιδεύουν… Ετοιμάστε μπαγκάζια, γυαλίστε μοτόρια, φορέστε τα κράνη σας και εμπρός για ταξιδάκι!

Ακολουθεί το κείμενο των Cafe Racers GR για την εκδήλωση.

Η παρέα που βρίσκεται πίσω από το caferacers.gr, είμαστε πρώτα απ’ όλα φίλοι, μοτοσυκλετιστές, που κάνουμε τα γούστα μας. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο και τουλάχιστον κάθε καλοκαίρι, παίρνουμε τα κλασσικά/custom/ότι έχει ο καθένας μας και κάνουμε ένα δυνατό τριήμερο ride εδώ και 4 χρόνια.

Φέτος, για άλλη μια χρονιά έπεσαν στο τραπέζι οι προτάσεις και αποφασίσαμε να μην είμαστε μονόχνοτοι και μοναχοφάηδες, αλλά να έρθει όποιος άλλος θέλει παρέα! Και κάπως έτσι, το 1ο ταξιδιωτικό του site, παίρνει σάρκα και οστά!

Αυτό απαίτησε από μέρους μας λίγη περισσότερη οργάνωση και ψάξιμο, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να πηγαίνεις κάπου με 2-3 κολλητούς από το να έρχονται μαζί και άλλοι!
Έτσι λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής:

Το ταξίδι θα γίνει το τελευταίο ολόκληρο Π-Σ-Κ του Ιουνίου, δηλαδή 22-23-24.

Όποιος θέλει πάει Παρασκευή, όποιος θέλει Σάββατο, ανάλογα τις προσωπικές του υποχρεώσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είμαστε όλοι εκεί Σάββατο απόγευμα, καθώς για λόγους σύσφιξης σχέσεων, to know us better δηλαδή, έχει κανονιστεί ένα γεύμα σε συνεννόηση με το κάμπινγκ και μετά θα πιούμε τις μπύρες μας κλπ.

H βόλτα απευθύνεται στους αναβάτες των cafe racer με την ευρεία έννοια, κλασσικών, ιστορικών, ρετρό και νεορετρό μοτοσυκλετών, Ευρωπαϊκών και γιαπωνέζικων!
Γενικά πάμε να περάσουμε καλά, ένα όμορφο τριήμερο στις ομορφιές της Εύβοιας, οδηγώντας της αγαπημένες μας δίτροχες κούκλες!

Το κάμπινγκ είναι το Oasis village στην Αγία Άννα Ευβοίας. Η διαδρομή ως εκεί, είναι από τις αγαπημένες μοτοσυκλετιστικές, ειδικά το κομμάτι από Αρτάκη ως Αγία Άννα. Πράσινο, ορεινό στροφιλίκι και όμορφα τοπία το τρίπτυχο της μοτοσυκλετιστικής ευεξίας! Το κάμπινγκ είναι μικρό, παραθαλάσσιο, ο ιδιοκτήτης μηχανόβιος και γενικά ιδανικό για τη φάση. Ο ιδιοκτήτης θα χαρεί να μας εξυπηρετήσει και εμείς να σεβαστούμε ασφαλώς τους κανόνες του χώρου.

Τη Κυριακή το πρωί, όσοι θέλουν, μπορούν να κάνουν μια βόλτα, που θα αποφασιστεί αργότερα, για να γνωρίσουν λίγο περισσότερο τη Β. Εύβοια.

Το πακέτο μας διαμονής έχει ως εξής: Για όσους επιθυμούν δωμάτιο, 30 ευρώ ανα διανυκτέρευση (δίκλινο) + 5 ευρώ το Σαββατιάτικο γεύμα. Σκηνή 3 ευρώ ανά άτομο την ημέρα και 5 ευρώ το Σαββατιάτικο γεύμα. Το κόστος γεύματος είναι ανά άτομο.

Τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η 5η Ιουνίου, που έχει καθοριστεί από το κάμπινγκ ώστε να προετοιμάσει εγκαίρως τους χώρους μας και τα γεύματα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Αρχικά δηλώστε τη συμμετοχή σας στη σελίδα της εκδήλωσης. Για επιβεβαιωμένες συμμετοχές όμως, πρέπει να μας στείλετε mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή στο inbox του fb μας, ονοματεπώνυμο και φωτογραφία ή αντίγραφο της κατάθεσης του 50% του κόστους συμμετοχής σας (συμπεριλαμβανομένου του γεύματος) ως τις 5 Ιουνίου.

Η προκαταβολή είναι προαπαιτούμενο του κάμπινγκ.

Μπορείτε να καταθέσετε στο λογ/σμο Εθνικής, με ΙΒΑΝ Gr2201101910000019175350230
(Σαλίβερος Ιωάννης), με την ένδειξη Ride by wire.

Περισσότερα, στη σελίδα της εκδήλωσης στο FB, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 16:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Video - MotoGP 18: Gameplay Giro d'Italia 2018 - Σοβαρό ατύχημα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon