.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 19:52

Διαδήλωνε ενάντια στο κράνος και…

 


...πέθανε επειδή δεν φορούσε κράνος!

 


Το Σάββατο που μας πέρασε στην περιοχή Onongada της Νέας Υόρκης, μια ομάδα μοτοσυκλετιστών Harley Davidson, στα πλαίσια μοτοπορείας που διοργάνωσε η American Bikers Aimed Towards Education (ABATE), διαδήλωνε ενάντια στο νέο αυστηρό νόμο για τη χρήση κράνους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ανάμεσά τους και ο 55χρονος Philip A. Contos με την Harley Davidson του 1983. Το μοιραίο συνέβη όταν, χάνοντας τον έλεγχο του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας του, εκσφενδονίστηκε από το τιμόνι και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος φυσικά θα είχε αποφευχθεί αν ο 55χρονος φορούσε κράνος. Το τραγικό αυτό συμβάν, που συγχρόνως αποτελεί και ειρωνεία της τύχης, βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα όλης της χώρας, ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων.

Η οργάνωση ΑΒΑΤΕ διαδήλωνε γιατί όπως υποστηρίζει, οι μοτοσυκλετιστές θα πρέπει να έχουν την ελευθερία επιλογής χρήσης κράνους και να μην είναι υποχρεωτική όπως συμβαίνει τώρα. Άντε να δούμε πως θα υποστηρίξουν την διαδήλωσή τους τώρα!
Πηγή: ABC News

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Team65 - Διήμερο Track Day και φιλικός αγώνας Sin1oris Racing »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon