.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 12:12

Yamaha YZF R1 2009

 


Εορταστική προσφορά

 



Το 2011 αποτελεί έτος-σταθμό για τις αγωνιστικές ομάδες της YΑΜΑΗΑ, έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια επιτυχημένων συμμετοχών και σημαντικών διακρίσεων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MOTO-GP. Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν αναμφίβολα το "Τριπλό Στέμμα" (Triple Crown) που το 2010 η YΑΜΑΗΑ κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας και τους τρεις τίτλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MOTO-GP (Αναβατών, Ομάδων και Κατασκευαστών).

Η YZF-R1, μοτοσυκλέτα-ορόσημο για την πορεία της YAMAHA και την παγκόσμια αγορά δικύκλων, φέτος θα συμπληρώσει 14 χρόνια ζωής σε πίστα και άσφαλτο. Εφοδιασμένη με συναρπαστική τεχνολογία αιχμής που ενθουσιάζει και μετατρέπει την οδηγική εμπειρία σε μια αληθινή απόλαυση, βγαλμένη κατευθείαν από τις πίστες του MOTO-GP!

Συμμετέχοντας με τον δικό της τρόπο στον εορτασμό των 50 χρόνων Racing της YΑΜΑΗΑ, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ προσφέρει την YZF-R1, μοντέλο 2009, στην εκπληκτική τιμή των 12.590 ευρώ!

H "εορταστική" τιμή έχει άμεση ισχύ, αφορά περιορισμένο αριθμό δικύκλων και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε από σήμερα κιόλας να επισκεφθείτε το Δίκτυο Συνεργατών μας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Marketing στα τηλέφωνα 210 6293 -526 και -596.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 11:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon