.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 18:25

Π. Ψυχικό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου

 

Την Κυριακή 6 Μαΐου

Λόγω διεξαγωγής του 5ου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Μoraitis Run » την Κυριακή 06.05.2018, κατά τις ώρες 09.00΄-12.30΄ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο οδικό δίκτυο κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, ως εξής:

Αγίου Δημητρίου (έξωθεν εισόδου Σχολής Μωραΐτη) (Αφετηρία) – Πλατεία Καμάρα – Πριγκηπίσσης Ελένης – Στρατηγού Καλλάρη – Ταϋγέτου – Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β΄ - Βασιλέως Παύλου – Πλατεία Ευκαλύπτων – Βασιλέως Παύλου – Αμαρυλλίδος – Εμμανουήλ Τσάκωνα – Λ. Δημοκρατίας – Αλ. Παπαναστασίου – Μαλακάση – Ανώνυμη Πλατεία – Λ. Διαμαντίδου – Αγίου Δημητρίου – Προ εισόδου Σχολής Μωραΐτη (Τερματισμός).

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 18:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon