.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 17:57

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πειραιά & Δραπετσώνα

 

Ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, έως 4 Σεπτεμβρίου

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω οδικά τμήματα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, βελτίωσης οδικού άξονα στη Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, περιοχής Δήμων Δραπετσώνας-Κερατσινίου και Πειραιά.

Ειδικότερα, οι προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας έχει ως εξής:

-Βασιλειάδη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Λ. Γρ. Λαμπράκη, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.

-Ακτή Ηετιώνεια, στο τμήμα της μεταξύ της Ακτής Κονδύλη και οδού Κανάρη, κατά τις ώρες 09:00΄ έως 15:00΄.

-Ακτή Βασιλειάδη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και 25ης Μαρτίου, κατά τις ώρες 09:00΄ έως 15:00΄.

Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Κατάληψη οδοστρώματος μέγιστου μήκους εκατό (100,00 μ.) μέτρων ανά θέση και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παραπάνω οδικά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, δεν θα διακόπτεται και θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

-Καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, αρχικά σε πενήντα (50,00) χλμ/ώρα και τελικά σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση τριακοσίων (300,00) και εκατό (100,00) μέτρων αντίστοιχα, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

-Απαγόρευση της προσπέρασης των οχημάτων σε απόσταση τριακοσίων (300,00) μέτρων, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

-Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 18:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon