.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 10:02

Dainese 3o Italian Legendary Tour

 

Εξερεύνηση της Ιταλίας!

 



H Dainese διοργανώνει το 3ο Italian Legendary Tour δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της να εξερευνήσουν νέες διαδρομές στην Ιταλία!

Στη Βόρεια Ιταλία

Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων χρόνων ήταν αναμενόμενο ότι η Dainese θα διοργάνωνε το 3ο Legendary Tour με στόχο να συνεχίσει την άμεση επαφή με τους φίλους της. Για το 2011 το Dainese Italian Legendary Tour 2011 έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού συνδέεται με τα 150 χρόνια της ένωσης του Ιταλικού κράτους. Η Dainese-AGV επαναλαμβάνει το Legendary Tour, ένα ταξίδι 1.000km στη Βόρεια Ιταλία από τα κεντρικά της γραφεία στη Vicenza έως το Τορίνο την πρώτη πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ιταλίας.

Το Dainese Italian Legendary Tour είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που ως στόχο έχει να συνδέσει κάτω από τη «σημαία» της Dainese-AGV δημοσιογράφους, dealers και καταναλωτές. Μέσα από το διαγωνισμό που σχεδιάστηκε ώστε να ενθαρρύνει τα σημεία πώλησης, δίνεται μια σημαντική, μοναδική εμπειρία που ενσωματώνει τη γοητεία των δύο brands.
Μέσω της συνεργασίας με τη Ducati, την MV Agusta, τη Yamaha, τη Honda και τη Benelli και τα NH Hotels, την Canon και τα E-dreams που αφορούν την τεχνική υποστήριξη, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος περιλαμβάνει ένα all inclusive πρόγραμμα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό, μοτοσικλέτες, καύσιμο κ.λπ.)

Για 4 ημέρες το Σεπτέμβριο (από τις 7 έως τις 11) μαζί με τους Πρωταθλητές της Dainese και AGV που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στη μοτοσικλετιστική ιστορία όπως οι Giacomo Agostini, Marco Luchinelli, Carl Fogarty και Marco Simoncelli, οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Ιταλίας.

Ο Διαγωνισμός


Μόνο απο το επίσημο δίκτυο της DAINESE με ένα ελάχιστο ποσό αγορών των €250 από τις 27 Μαΐου έως τις 16 Ιουλίου 2011 οι φίλοι της Dainese θα παραλάβουν ένα ειδικό κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο θα πρέπει να ενεργοποιήσουν στο www.dainese.com. Πρώτα θα πρέπει να έχουν γίνει μέλη του Dainese D-Club. Μαζί οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν διατηρήσει την απόδειξη πληρωμής, η οποία θα πρέπει να εμφανιστεί στην περίπτωση που νικήσουν.
Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του κωδικού που υπάρχει στην κάρτα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα email που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τους.
Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon