.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 09:31

Varadero Club Hellas - 1η ημερίδα

 

Με απόλυτη επιτυχία

 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα ‘’Αναβάτης & Δίκυκλο πριν και μετά το ατύχημα’’ την Κυριακή 15 Μαΐου, που διοργάνωσε το VARADERO CLUB HELLAS, σε συνεργασία με την Ιατρική Ομάδα του ATHENS SPORTS CLINIC, και υπό την Αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Διαχείριση δύσκολων καταστάσεων

Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ορθή χρήση της μοτοσικλέτας στην καθημερινή μας ζωή, στις εκδρομές, στους αγώνες, και στην επίλυση και διαχείριση δύσκολων καταστάσεων έπειτα από ατύχημα.
Το VARADERO CLUB HELLAS ευχαριστεί θερμά την επιστημονική ομάδα του ATHENS SPORTS CLINIC, τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, τις μοτοσικλετιστικές λέσχες – φόρουμ που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Διοικητή της ομάδας Ζ κ. Πέτρο Αθανασάτο, τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο,  τους χορηγούς της Ημερίδας, PIZZA FAN, HONDA ATS MOTO, RIDERS SAFETY, ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ, ΞΥΚΗΣ, MOTORODA, BLACK ICE, ΚΟΡΠΗ, METRO AE, ODEON CINEMAS, και για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση τους Ηλία Αντωνόπουλο και Παντελή Βρέκα. Τέλος τα μέλη του VARADERO CLUB HELLAS που βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της ημερίδας ώστε να γίνει θεσμός και να καλύψει κενά σε ενημέρωση και εκπαίδευση αναβατών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών.
Τελειώνοντας θα ήθελα να κλείσω με ένα απόσπασμα από την ομιλία που θεωρώ από τα ποιο σημαντικά:
‘’Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι όλοι εμείς οι οργανωμένες ομάδες μοτοσικλετιστών μπορούμε να βοηθήσουμε και να βάλουμε ένα λιθαράκι ..αφιλοκερδώς…..   σε σχολεία, σε Δήμους, είναι πραγματικά κρίμα να σκοτώνονται τα παιδιά μας…. διότι υπάρχει άγνοια. Ξέρεται που θα μας βρείτε, είμαστε εδώ’’.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ride It - Advanced Riding Courses H Triumph γιορτάζει »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon