.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 10:48

Ride It - Advanced Riding Courses

 

Νέα σχολή ασφαλούς οδήγησης!

 



Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση και λειτουργία της νέας Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας RideIt, με την υποστήριξη της BMW Hellas.

Η Σχολή “RideIt – Advanced Riding Courses“ αποτελεί τη φυσική συνέχεια της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας, ανάμεσα στη BMW Hellas και τον πολύ-πρωταθλητή Ελλάδος στο enduro Τάκη Μανιάτη. Τη χρονιά που μας πέρασε μάλιστα, ο τελευταίος επιλέχθηκε να αναλάβει τα μαθήματα οδήγησης των μοτοσυκλετών on/off  της γερμανικής εταιρείας.

Μία απολαυστική εμπειρία

Η επιτυχία των μαθημάτων αυτών, αλλά κυρίως η δίψα των μοτοσυκλετιστών για μάθηση, μας έδωσαν την ώθηση και τη δύναμη που χρειαζόμασταν, ώστε η νέα χρονιά να μας βρει έτοιμους να πάμε τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στην Ελλάδα ένα βήμα μπροστά, με την ίδρυση της Σχολής “RideIt  - powered by BMW Motorrad”.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του καθημερινού αναβάτη για οδήγηση σε κάθε τερέν και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η Σχολή RideIt παρέχει υπηρεσίες εκμάθησης υψηλού επιπέδου, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η εκπαίδευση στην ασφαλή οδήγηση δεν είναι – και δεν πρέπει να είναι - μια σκληρή δοκιμασία, αλλά μια ευχάριστη εμπειρία, προσιτή σε όλους και το πρόγραμμα της Σχολής απαντά ακριβώς σε αυτό: Στις ρεαλιστικές ανάγκες του αναβάτη που επιθυμεί να γνωρίσει τα όρια και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του, ανεξαρτήτως μάρκας, κυβισμού ή τύπου, αλλά κυρίως να ανακαλύψει τις δικές του δυνατότητες στην οδήγηση και να τις αξιοποιήσει με ασφάλεια.

Με την πεποίθηση ότι η νέα αυτή προσπάθεια θα τύχει θερμής υποδοχής από όλους όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τους οδηγικούς τους ορίζοντες, σας καλούμε να γνωρίσετε από κοντά τις υπηρεσίες μας, να συμμετέχετε στα σεμινάρια της Σχολής RideIt και να ανακαλύψετε,  με τη βοήθειά των εκπαιδευτών μας, τη χαρά και την ελευθερία της ασφαλούς σπορ οδήγησης.

Τα μαθήματα της σχολής γίνονται στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, σε έναν χώρο με ιστορία αλλά και σημαντικό μέλλον. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες θα βρείτε στην νέα ιστοσελίδα της σχολής, www.rideit.gr

Με τιμή,

Τάκης Μανιάτης

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa Club Peiraeus Varadero Club Hellas - 1η ημερίδα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon