Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 16:51

VanguardSpark - Η επιστροφή του Erik Buell!

 

Τρεις συνεργάτες, 2 ηλεκτρικά πρωτότυπα δίκυκλα

Ο Erik Buell μαζί με τον ιδρυτή της φίρμας Vanguard και τον κατασκευαστή Formula-E «Spark Racing Technology» ίδρυσαν μια νέα εταιρεία με όνομα VanguardSpark, και παρουσίασαν σκίτσα 2 ηλεκτρικών πρωτότυπων δικύκλων.

Το σχέδιο είναι να παρουσιαστούν τα 2 ηλεκτρικά δίκυκλα μέσα στο Καλοκαίρι του 2018, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα.

VanguardSpark SpeedBike

Το VanguardSpark SpeedBike είναι ένα δυνατό ηλεκτρικό ποδήλατο, με επιδόσεις ανάλογες με εκείνες ενός scooter ή μιας μοτοσυκλέτας μικρού κυβισμού!

Η φίρμα αναφέρει πως θα είναι ένα σκαλί πάνω σε σχέση με τα συνηθισμένα ηλεκτρικά ποδήλατα / pedelecs.

VanguardSpark Commuter

Το VanguardSpark Commuter είναι μια κοινότοπη σε design ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, με αυτονομία που η εταιρεία δηλώνει πως θα υπερβαίνει τα 150 χιλιόμετρα.

Δυστυχώς από σχεδιασμό μοιάζει με πολλά πρωτότυπα του παρελθόντος, και αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη της -μακάρι στο τελικό στάδιο να διαφοροποιηθεί από το πρωτότυπο.

VanguardSpark 1

Επισκεφθείτε ΕΔΩ το -υπό κατασκευή- site της VanguardSpark.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 16:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube