Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2011 10:14

Dainese Italian Legendary Tour 2011

 

Για λίγους τυχερούς!

 H Dainese διοργανώνει το 3ο Italian Legendary Tour δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της να εξερευνήσουν νέες διαδρομές στην Ιταλία!

Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων χρόνων ήταν αναμενόμενο ότι η Dainese θα διοργάνωνε το 3ο Legendary Tour με στόχο να συνεχίσει την άμεση επαφή με τους φίλους της. Για το 2011 το Dainese Italian Legendary Tour 2011 έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού συνδέεται με τα 150 χρόνια της ένωσης του Ιταλικού κράτους.  Η Dainese-AGV επαναλαμβάνει το Legendary Tour, ένα ταξίδι 1.000km στη Βόρεια Ιταλία από τα κεντρικά της γραφεία στη Vicenza έως το Τορίνο την πρώτη πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ιταλίας.

Διεθνής διαγωνισμός

Το Dainese Italian Legendary Tour είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που ως στόχο έχει να συνδέσει κάτω από τη «σημαία» της Dainese-AGV δημοσιογράφους, dealers και καταναλωτές. Μέσα από το διαγωνισμό που σχεδιάστηκε ώστε να ενθαρρύνει τα σημεία πώλησης, δίνεται μια σημαντική, μοναδική εμπειρία που ενσωματώνει τη γοητεία των δύο brands.

Μέσω της συνεργασίας με τη Ducati, την MV Agusta, της Yamaha, της Honda και της Benelli και τα NH Hotels, την Canon και τα E-dreams που αφορούν την τεχνική υποστήριξη, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό. Αυτός περιλαμβάνει ένα all inclusive πρόγραμμα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό, μοτοσικλέτες, καύσιμο κ.λπ.)

Για 4 ημέρες το Σεπτέμβριο (από τις 7 έως τις 11) μαζί με τους Πρωταθλητές της Dainese και AGV που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στη μοτοσικλετιστική ιστορία όπως οι Giacomo Agostini, Marco Luchinelli, Carl Fogarty και Marco Simoncelli, οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της Ιταλίας.

Ο Διαγωνισμός


Με ένα ελάχιστο αγορών των 250 euro από τις 27 Μαΐου έως τις 16 Ιουλίου 2011, οι  φίλοι της Dainese θα παραλάβουν ένα ειδικό κουπόνι με έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο θα πρέπει να ενεργοποιήσουν στο www.dainese.com. Πρώτα θα πρέπει να έχουν γίνει μέλη του Dainese D-Club. Μαζί οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν διατηρήσει την απόδειξη πληρωμής, η οποία θα πρέπει να εμφανιστεί στην περίπτωση που νικήσουν.

Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του κωδικού που υπάρχει στην κάρτα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα email που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τους.

Φωτογραφίες


Video 2010

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ride It - Advanced Riding Courses BMW M3 εναντίον S 1000 RR »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube