.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Μαϊος 2011 11:07

Vespa Club Piraeus - Εκδρομή στον Αγ. Ιωάννη

 

Κυριακή 8 Μαϊου

 


Την Κυριακή 8 Μαΐου θα πάμε μέχρι τον Αγ. Ιωάννη Βοιωτίας. Προορισμός άγνωστος για τους περισσότερους αλλά πολύ ενδιαφέρον γιατί περιλαμβάνει μια πολύ όμορφη διαδρομή που περνάει από αρκετά χωριά της Αττικής και της Βοιωτίας.

Θα ξεκινήσουμε από το περίπτερο Χαϊδαρίου στις 10:00 και θα κατευθυνθούμε προς την παλιά εθνική Αθήνας Θήβας. Αρκετό στροφιλίκι (ήρεμα το track weekend είναι σε ένα μήνα!) και φτάνουμε στις Πλαταιές.  Στάση κάτω από τις μουριές στο παραδοσιακό καφενέ της κυραΛένης.  Μην ζητάτε φρέντο και καπουτσίνο γιατί θα σας βρίσει!

Συνεχίζουμε και περνάμε κατά σειρά τα εξής χωριά: Καπαρέλι, Λεύκτρα, Ελλοπία, Ξηρονομή, Δόμβραινα και Θίσβη. Μέσα στη Θίσβη ακολουθούμε την ταμπέλα προς Αγ. Ιωάννη και μετά από περίπου 10 χλμ φτάνουμε στο γραφικό λιμανάκι. Εκεί μια ταβέρνα, η ψαροπούλα,  υπάρχει μόνο αλλά από φαγητά σκίζει.  Η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο.

Η διαδρομή από το περίπτερο μέχρι τον Αγ. Ιωάννη είναι περίπου 95χλμ. Και περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Μέχρι και χώμα!!! Ένα μικρό κομμάτι περίπου 50 μέτρων μετά τα Λεύκτρα που κόβει την άσφαλτο.

Η συνάντηση μας είναι στις 9:30 το πρωί και θα αναχωρήσουμε στις 10:00. Παρακαλούμε όσοι έρθουν να φροντίσουν να έχουν γεμάτα τα ντεπόζιτα.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon