.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011 12:23

Gas Gas Party – Les Basses

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

 



Κάθε χρόνο, η ισπανική Gas Gas διοργανώνει ένα πάρτυ προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη είναι πολύ σημαντική για την Gas Gas μιας και έχει επενδύσει τόσο στην εξέλιξη των μοτοσυκλετών όσο και στην απόκτηση νέων αναβατών (Cervantes, Lampkin).

Οικογενειακό κλίμα

Περίπου 400 άτομα παρευρέθησαν στη εκδήλωση αυτή τη φορά, την Κυριακή 13 Μαρτίου. Μαζί ήταν χορηγοί και υποστηρικτές, αναβάτες, εμπορικοί αντιπρόσωποι και υπάλληλοι της εταιρίας. Στην τοποθεσία “ Les Basses” στην Ισπανία, η γιορτή εξελίχθηκε γρήγορα σε οικογενειακή συγκέντρωση,
ενθουσίασε τους επισκέπτες της, δίνοντάς τους μοναδικό θέαμα με μοτοσυκλέτες
Enduro και Trial. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκτός του «παραδοσιακού» θεάματος Trial και αγώνα Motoball, κάτι πρωτόγνωρο για την Ισπανία.
Συγκίνηση σημειώθηκε λίγο πριν το γεύμα, στην παρουσίαση της επίσημης αγωνιστικής ομάδας 2011, όπου ο γενικός διευθυντής της Gas Gas, Ramon Puente, υποδέχτηκε 26 αναβάτες ανάμεσά τους πρωταθλητές όπως ο Dougie Lampkin, o Ivan
Cervantes, o Adam Raga, η Ludivine Puy, o Christophe Nambotin, o Jordi Figueras, αλλά και νεότερους όπως ο Loris Gubian, ο Michael Brown, ο Pol Tarres, ο Josep Rallo και o Robert Kvarnstrom.

Καλή επιτυχία Gas Gas!

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:23

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GS Forum – Κοπή πίτας στην Κρήτη Multistrada Travel Experience 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon