.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 20:55

Ducati Night - Bologna

 

Ένα συγκλονιστικό Mega Event

 


Ένα συγκλονιστικό Mega Event που συγκέντρωσε πάνω από 38.000 ενθουσιώδεις οπαδούς της Ducati στην κεντρική πλατεία της Μπολόνιας!

Στην Μπολόνια

Στην πλατεία Maggiore της Μπολόνιας, συγκεντρώθηκαν πάνω από 38.000 θαυμαστές της Ducati. Επί της σκηνής η εργοστασιακή ομάδα της Ducati με τις μοτοσυκλέτες της καθώς επίσης και πλήθος επώνυμων, συγκροτήματα, κωμικοί και παγκοσμίου φήμης παρουσιαστές. Αυτά ήταν μερικά από τα συστατικά που έκαναν αξέχαστο τον εορτασμό της νέας αγωνιστικής ομάδας της Ducati στα MotoGP δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα.  Μια μεγαλοπρεπής συγκέντρωση με εορταστικό πνεύμα προς τιμήν της αγωνιστικής ομάδας της Ducati που σκοπό είχε να της ευχηθεί καλή τύχη, ενόψει της εκκίνησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στις 20 Μαρτίου.

Όπως το 2007 το Ducati MotoGP Night αποδείχθηκε ένας ισχυρός μαγνήτης για χιλιάδες θαυμαστές και ενθουσιώδεις οπαδούς της Ducati, οι οποίοι κατέφθαναν σε κύματα, το ένα μετά το άλλο και ήταν έτοιμοι να αρχίσουν το party από το απόγευμα κιόλας. Η Μπολόνια στην κυριολεξία, δέχτηκε  εισβολή από τα πλήθη των Ducatisti, που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Maggiore.

Ο Valentino και ο Nicky, πριν κατευθυνθούν στην πλατεία Maggiore, συναντήθηκαν πρώτα με τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Ducati στο Borgo Panigale. Το καλωσόρισμα και ο ενθουσιασμός που εισπράξανε από τους εργαζόμενους ήταν απίστευτος. " Είναι πραγματικά φανταστικό να είναι είσαι εδώ" – είπε ο  Valentino κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ducati - " Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πρωταγωνιστήσουμε φέτος στους αγώνες και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας και να ξέρετε ότι οι μοτοσυκλέτες που φτιάχνετε εδώ μέσα είναι απλά πανέμορφες. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά σας και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε το ίδιο στις πίστες!"

Μοναδική εμπειρία!

" Το να είσαι και μόνο εδώ είναι πραγματικά μοναδικό"  δήλωσε ο Nicky Hayden - " Έχω εργαστεί και για άλλα εργοστάσια όμως η Ducati είναι μοναδική, η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική… οι άνθρωποι που εργάζεστε εδώ εξίσου. Ελπίζουμε πραγματικά να σας φέρουμε τα αποτελέσματα που αξίζετε".

Η κεντρική σκηνή της πλατείας τράβηξε το ενδιαφέρον όλων. Από μεμονωμένους  Ducatisti έως και τα Club ολόκληρα όπου ανήκουν, θαυμαστές από όλη την Ιταλία, κατοίκους της Μπολόνια, περίεργους,  φίλαθλους και ενθουσιώδεις κάθε ηλικίας.

" Τι φανταστική ημέρα " – είπε ο Gabriele Del Torchio, CEO της Ducati, στο τέλος της βραδιάς. " Το κέντρο της Μπολόνια σείεται και μιλάει από μόνο του. Η πόλη ανταποκρίθηκε με χαρά σε αυτή τη γιορτή και φυσικά χιλιάδες Ducatisti κατέφθασαν από όλη την Ιταλία να αποδώσουν στον Nicky και στον Vale ένα θερμό καλωσόρισμα και τις ευχές τους για μια καλή αρχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2011. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου σήμερα το βράδυ ο ανώτερος υπάλληλος της Βιομηχανικής Ανάπτυξης της Emilia Romagna, Gian Carlo Muzzarelli, επιβεβαίωσε ότι έχει εγκριθεί η άδεια για τα σχέδια των  νέων εγκαταστάσεων παραγωγής του εργοστασίου. Είδηση που μας  επιτρέπει να δηλώσουμε υπερήφανα την σημαντικότητα της  Ducati στην περιφερειακή οικονομία"

Έπειτα από τις παρουσιάσεις και τις ευχές όλων για «καλή τύχη», το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να περιμένουμε για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP 2011 και φυσικά να αρχίσουμε να εμψυχώνουμε από τώρα την αγαπημένη μας ομάδα!

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki και Tsunami Varadero Club - Εκδρομή στο Μεταλλευτικό πάρκο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon