.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 15:42

Ohlins – Νέα εφαρμογή για σωστό “set up” των αναρτήσεων

 

Ρυθμίστε αναρτήσεις με συμβουλές από τους ειδικούς

Η σουηδική εταιρία δημιούργησε μια εφαρμογή που βοηθά τον αναβάτη να ρυθμίσει σωστά τις αναρτήσεις τις μοτοσυκλέτας, εφόσον φυσικά αυτές ανήκουν στην Ohlins.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταχωρήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με τη χρήση που έχετε επιλέξει (οδήγηση στο δρόμο ή την πίστα γι παράδειγμα), ενώ σας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα το sag, το βύθισμα δηλαδή των αναρτήσεων στατικά μόνο από το βάρος της μοτοσυκλέτας ή σε συνδυασμό με το δικό σας βάρος. Από τις μετρήσεις αυτής της τιμής, ξεκινάει και η σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων.

ohlins set up app 2

Στην εφαρμογή της σουηδικής εταιρίας θα βρείτε καταχωρημένες δεκάδες μοτοσυκλέτες και προηγούμενων ετών και αντίστοιχα πιρούνια και αμορτισέρ που ταιριάζουν στον τύπο της δικής σας μοτοσυκλέτας.

ohlins set up app 5

Όλες οι μετρήσεις και ρυθμίσεις που κάνετε αποθηκεύονται στην εφαρμογή και σας περιμένουν έτοιμες για την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αλλάξετε το set up.

ohlins set up app 3

Πέρα από την εφαρμογή, θα χρειαστείτε έναν μαρκαδόρο, ένα μέτρο κάποια στοιχειώδη εργαλεία (λογικά και ένα κλειδί για την ρύθμιση του ελατηρίου του αμορτισέρ) με τους σουηδούς να προτείνουν να έχετε μαζί σας και… καλή παρέα!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 15:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon