.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 14:50

BMW GROUP – Japan tsunami

 


Οικονομική βοήθεια στους πληγέντες

 


Με αφορμή τις ολέθριες συνέπειες του σεισμού και του επακόλουθου τσουνάμι στην Ιαπωνία, το BMW Group επιθυμεί να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τα θύματα της καταστροφής και δεσμεύεται να προσφέρει βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου Ευρώ.

Συνεισφορά διάσωσης και αλληλεγγύης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας δήλωσε συγκλονισμένο από την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία. «Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από τις τρομερές δοκιμασίες τις οποίες υφίστανται ...οι πληγείσες περιοχές» δήλωσε ο Dr. Norbert Reithofer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG. «Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών, οι σκέψεις και η συμπάθειά μας είναι στον Ιαπωνικό λαό».

Η χρηματική προσφορά θα κατανεμηθεί ισόποσα στον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Save the Children” και τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Τα ποσά προορίζονται για την αποκατάσταση τραυματισμένων παιδιών, για βοήθεια έκτακτης ανάγκης, καθώς και έργα ανοικοδόμησης. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι του BMW Group μπορούν να εκφράσουν τα αισθήματα αλληλεγγύης τους προς τα θύματα της καταστροφής, συμβάλλοντας έτσι και στις δύο αυτές εκστρατείες.

Τη Δευτέρα, το BMW Group προσέφερε τους Γερμανούς εργαζόμενους στην Ιαπωνία, καθώς και στις οικογένειες τους, την ευκαιρία να επιστρέψουν στην Γερμανία. Οι περίπου 800 ντόπιοι Ιάπωνες εργαζόμενοι έχουν την υποστήριξη της εταιρίας. Το BMW Group δραστηριοποιείται στην Ιαπωνική αγορά για περίπου 30 χρόνια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki - Συνέχιση εργασιών Varadero club Hellas »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon