.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 03:20

Francesca Miles

 

Μοντέλο, μουσικός, stunt rider!

 



Ο συνδυασμός γυναίκα και μοτοσυκλέτα δεν είναι κάτι νέο στο χώρο των δύο τροχών. Ωστόσο, όταν μία γυναίκα καταφέρνει να συνδυάζει δουλειές που την ωθούν στα άκρα, σε κάθε της δραστηριότητα, αυτό πραγματικά εκπλήσσει –ειδικά τους άντρες!

Μοντέλο και stuntrider!

Η Francesca “Cesca” Miles είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις γιατί τα καταφέρνει μία χαρά και στις τρεις ασχολίες της. Εργάζεται ως μοντέλο σε φωτογραφήσεις ρούχων και εσωρούχων, είναι μουσικός – τραγουδίστρια, ενώ έχει και δική της εταιρία stunt riding! Στην ηλικία των 20 ετών, είναι η μοναδική επαγγελματίας stunt rider στην Μεγάλη Βρετανία, και, ενώ “κάνει” streetbike freestyle μόλις έξι μήνες, νομίζει κανείς αν την δει, ότι είναι επαγγελματίας χρόνια!

Ξεκίνησε την εταιρία Stunt Starz το 2009 με αναβάτη τον Alstar, χωρίς η ίδια να οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αργότερα, έμαθε πάνω σε ένα CBR 600 F και απ’ ότι φαίνεται στο video, έμαθε πολύ καλά!

Απ’ ότι λέει και η ίδια, “οι γυναίκες θέλουν περισσότερη υποστήριξη για να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, μιας και δεν είναι συνηθισμένο θέαμα. Το stunting σίγουρα απαιτεί κάποιο είδος ταλέντου, αλλά θέλει πολύ προπόνηση για να φτάσεις στο σημείο να πετύχεις ένα κόλπο. Ο στόχος είναι να πετύχεις την ισορροπία στην μοτοσυκλέτα και από κει και πέρα, όλα γίνονται”.

Μιας και οι γυναίκες ως γνωστών δεν ενθαρρύνονται για τέτοιες δραστηριότητες σε σχέση με τους άντρες, οι γονείς της Francesca δεν την βοήθησαν όταν ήθελε να εμπλακεί σε αγώνες, στα… 14 της. Έτσι αναγκάστηκε να πουλήσει το… Aprilia RS125 που είχε τότε σε κάποιον που θα το χρησιμοποιούσε, και αναγκάστηκε να “συμβιβαστεί” με ένα Go-kart.

Στις δραστηριότητες της, δεύτερη έρχεται η εργασία ως μοντέλο και τελευταία η ενασχόληση με το τραγούδι, όπου δίνει συναυλίες ερασιτεχνικά πάντα, με το group που διατηρεί. “Το modeling δεν είναι κάτι που απολαμβάνω, δεν είμαι εγώ. Απλά με ώθησαν εκεί από τα 10 μου. Η μοτοσυκλέτα είναι αυτή που με κέρδισε και αφιερώνω εκεί τον περισσότερο χρόνο μου”.

Εμείς θα συμφωνήσουμε γιατί εκτός ότι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, δίνει και ένα διαφορετικό άρωμα στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon