.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 11:40

Σύμφωνη η Σαμοθράκη για την Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών

 

Ομόφωνα “ΝΑΙ” από το δημοτικό συμβούλιο του νησιού

Στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης ενδέχεται να συρρεύσουν χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, που θα συμμετάσχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση του 2018. Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της Αλεξανδρούπολης, κος Παύλος Μιχαηλίδης, κατά την κοπή της πίτας στην λέσχη μοτοσυκλετιστών Έβρου.

Η λέσχη και ο πρόεδρος της, Κρίτου Κρίτης, αμέσως άρχισαν τις διαδικασίες και η ανταπόκριση από ιδιώτες και φορείς, ήταν άμεση και θετικότατη. Η SAOS Ferries του κου Φώτη Μανούση, πρόκειται να διαμορφώσεις ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες μοτοσικλετιστές στην συνάντηση, σε ότι αφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το νησί (Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη).

Η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοίνωσε άμεσα την σύμφωνη στάση  της προς την εκδήλωση, δεσμευόμενη να την υποστηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ το τελικό “ναι” που ολοκλήρωσε την εικόνα ήταν αυτό από το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού, που ομόφωνα αποφάσισε να καλωσορίσει τους μοτοσυκλετιστές,

Πλέον η Σαμοθράκη αποτελεί έναν από τους σοβαρότερους διεκδικητές για την διεξαγωγή της Πανελλήνιας και όλα θα κριθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπου θα έχουμε και μια απόφαση.    
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 17:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon