.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 10:45

Μια Triumph του Brad Pitt σε δημοπρασία

 

Η “προστιθέμενη αξία” του star φαίνεται στην τιμή της

Μια Triumph Bonneville Scrambler του 2009, η οποία ανήκε στον γνωστό ηθοποιό Brad Pitt, πρόκειται να δημοπρατηθεί στα πλαίσια της έκθεσης μοτοσυκλέτας “Carol Nash”, που θα ανοίγει τις πύλες της σήμερα, στο Λονδίνο.

Φυσικά δεν πρόκειται για όποια και όποια Bonneville Scrambler άλλα για μια special έκδοση, η οποία δημιουργήθηκε προς τιμήν του Bud Ekins, του γνωστού stuntman που πραγματοποίησε το περιβόητο άλμα πάνω από έναν φράκτη στην κλασική ταινία “H μεγάλη απόδραση”, ντουμπλάροντας τον Steve McQueen.

Μόνο τρεις μοτοσυκλέτες στην έκδοση “Bud Ekins” έχουν κατασκευαστεί, με την μία από αυτές να καταλήγει στα χέρια του Brad Pitt ως δώρο γενεθλίων, από τον παραγωγό ταινιών του Hollywood, Jerry Weintaub.

H μοτοσυκλέτα έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, ενώ φέρει τις αυθεντικές πινακίδες με τις οποίες ταξινομήθηκε στο όνομα του Brad Pitt, καθώς και το ευχητήριο μήνυμα που έγραψε ο Weintaub στο ρεζερβουάρ της, όταν την προσέφερε στον ηθοποιό.

Η αξία της υπολογίζεται περίπου στα 30.000 ευρώ και κάπου εκεί αναμένεται να οριστεί και η τιμή εκκίνησης κατά την δημοπρασία.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon