.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 10:17

Julien Dupont

 

Στο δικό του κόσμο!

 


O Julien Dupont, παγκόσμιος πρωταθλητής στο motorbike indoor trial, είχε επισκεφθεί την Αθήνα το 2008 για μία σειρά μοναδικών Trial-X shows.

Around the world

Με αφετηρία το The Mall Athens, ο Julien ξεκίνησε την τριήμερη περιπλάνησή του σε διάφορα σημεία της πόλης, ζώντας στον παλμό της Αθήνας και αντλώντας πλούσιο υλικό για το προσωπικού του DVD, με τίτλο “Julien Dupont around the world”.
Ως γνήσιος εκπρόσωπος της street κουλτούρας, ο Julien επισκέφτηκε μία σειρά από ετερόκλητα μέρη, αντλώντας έμπνευση από αυτά, δοκιμάζοντας κάθε φορά κάτι καινούριο και εξελίσσοντας τα tricks και τη δεξιοτεχνία του. Έτσι, το βιομηχανικό τοπίο των Ναυπηγείων της Ελευσίνας, το Μικρολίμανο, αλλά και πιο γραφικά σημεία της πόλης, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα και το Γκάζι φιλοξένησαν το Julien που εντυπωσίασε το έκπληκτο κοινό με τις φιγούρες του.

Ξεκινώντας από νεαρή ηλικία με το trial mountain bike, o Julien κατάφερε να φτάσει στην 4η θέση του παγκοσμίου junior πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα πρωταθλήματα δεν ικανοποιούσαν τον ‘άτακτο’ έφηβο, ο οποίος τα εγκατέλειψε για να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Όταν ο διοργανωτής ενός motorbike show τον ρώτησε τι είναι ικανός να κάνει με το trial του η απάντηση του Julien ήταν απόλυτη: «μία παγκόσμια πρώτη: το πρώτο backflip σε τεχνητή πίστα». Το γεγονός βέβαια ότι μέχρι τότε ο Julien ούτε είχε κάνει ποτέ άλματα με Trial, ούτε καν δοκιμάσει να κάνει backflip, δεν είχε καμία σημασία… Τρεις μήνες αργότερα το κατάφερε και ένα νέο extreme sport είχε μόλις γεννηθεί…

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε που έχει φτάσει το επίπεδό του μιας και αυτά που κάνει αποτελούν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά και… φαντασίας!

Video


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κληρώσεις bikeit Moto Morini - Πτώχευση »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon