.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 11:20

Ο “γιατρός” βρήκε τους… “δάσκαλους” του!

 

On-line συμβουλές για flat track οδήγηση από τους Baker και Halbert

 

Eίναι ασέβεια και “αστείο” το  να δίνεις συμβουλές οδήγησης στον Valentino Rossi; Όχι όταν στο ζητάει ο ίδιος και μάλιστα για ένα πεδίο στο οποίο δεν είναι η ειδικότητα του.
Στον λογαριασμό του στο instagram λοιπόν, ο Rossi ανέβασε ένα βιντεάκι σε αργή κίνηση,  που τον καταγράφει να  “μπαίνει” σε μια στροφή στο περίφημο “ραντσό”, την προσωπική του χωμάτινη πίστα.

Ο Rossi έκανε tag τους επαγγελματίες και αναγνωρισμένους οδηγούς του Flat Track, Chad Baker και Sammy Ηalbert, απευθύνοντας τους μια ερώτηση: “Flat Track στυλ… είμαι ok;”.

Φυσικά όταν σου απευθύνει ερώτηση περί τεχνικής στην οδήγηση ο κάτοχος εννέα παγκόσμιων πρωταθλημάτων στην ταχύτητα, πρώτα απ΄όλα αισθάνεσαι κολακευμένος και κατά δεύτερον “τσακίζεσαι” να απαντήσεις και προσέχεις πολύ το πώς θα απαντήσεις!

Όχι γιατί θα είχε πρόβλημα ο Rossi… και μόνο που ζήτησε δημόσια συμβουλές από άλλους οδηγούς δείχνει το πόσο ακομπλεξάριστος είναι. Το πρόβλημα θα το είχε ο κόσμος που θα διάβαζε την απάντηση, αν αυτή είχε έστω και χωρίς πρόθεση,  “υφάκι”.

Οπότε οι δύο οδηγοί με τα σχόλια τους, αφού επαίνεσαν το στυλ του (τι καλά που οδηγάτε κύριε Rossi μου…) αρκέστηκαν απλώς σε μια παρατήρηση σχετικά με την θέση του αγκώνα του δεξιού χεριού (αυτού στο εξωτερικό την στροφής) που θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ψηλά κατά την είσοδο στην καμπή.  Φυσικά η διατύπωση έγινε ως “ίσως θα ήταν προτιμότερο” και όχι “πως οδηγάς έτσι ρε κουλάδι;!”

Την σχετική ανάρτηση του Rossi στο Instagram, μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 11:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon