.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 08:36

Ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα

 

Για τα παιδάκια του χωριού SOS Βάρης

 


Την Παρασκευή στις 21:00 οι freeday ποδηλάτες  θα κάνουν την καθιερωμένη βραδινή τους βόλτα στην Αθήνα, ξεκινώντας αυτή τη φορά από την πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο.

Η τελευταία βόλτα της χρονιάς θα γίνει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και θα είναι ακόμη μία ξέφρενη βόλτα με ποδηλατικό γλέντι. Οι ποδηλάτες θα ντυθούν αναλόγως  ενώ θα στολίσουν το ίδιο και τα ποδήλατά τους. Θα έχουν μαζί τους γλυκίσματα και δώρα ώστε να μοιράσουν σε φίλους και γνωστούς για να περάσουν χαρούμενες γιορτές.

Το σημαντικότερο της συγκεκριμένης βόλτας όμως είναι πως, θα μαζευτούν παιχνίδια και τρόφιμα για το παιδικό χωριό SOS της Βάρης για να 50512_130332547027590_6413207_n_800x600
μπορέσουν και αυτά τα παιδιά να νιώσουν τις γιορτές όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Τα 70 παιδάκια που βρίσκονται στο παιδικό χωριό SOS έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά και ενδιαφέρον και όλοι μας έχουμε κάτι που περισσεύει και μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία. Οι άνθρωποι του παιδικού χωριού SOS ενημέρωσαν τους οργανωτές της ποδηλατοβόλτας ότι υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα, δημητριακά, όσπρια, ζυμαρικά, μαρμελάδες και μέλι. Όλα τα πράγματα θα μαζευτούν στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο μία ώρα πριν ξεκινήσει η βόλτα των ποδηλατιστών, στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί θα βρίσκεται υπεύθυνος του χωριού SOS για την παραλαβή.

Ας περάσουμε ένα μήνυμα στα παιδιά και στους ανθρώπους εκεί που έχουν αφιερώσει ολόψυχα τον εαυτό τους σε αυτά, πως δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο!
Στην πλατεία οι ποδηλάτες θα βγάλουν φωτογραφίες τις οποίες θα συγκεντρώσουν και θα στείλουν μαζί με τις ευχές τους στα παιδάκια.

Μέσα σε αυτή την κρίση, ας πάρουμε τα ποδήλατά μας και μια σακκούλα με κάποια πράγματα για να δείξουμε την ανθρώπινη πλευρά του εαυτού μας…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 17:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki ZX 10R - Ανακλήσεις στην Αμερική BMW Motorrad Christmas card »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon