.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 11:43

Kawasaki ZX 10R - Ανακλήσεις στην Αμερική

 

Κανένα πρόβλημα στην Ευρώπη

 



Στην Αμερική παρουσιάστηκαν προβλήματα στους κινητήρες των νέων Kawasaki ZX 10R και η αντιπροσωπεία έσπευσε να το διορθώσει μέσω των εκάστοτε dealers. Προκειμένου να μην μείνει δυσαρεστημένος κανένας πελάτης, τα καταστήματα αγόρασαν πίσω τις μοτοσυκλέτες από τους ιδιώτες στα χρήματα που τις είχαν πληρώσει. Αυτοί οι ιδιώτες θα είναι και οι πρώτοι που θα έχουν δικαίωμα παραλαβής μίας νέας μοτοσυκλέτας μόλις αυτή εμφανιστεί ξανά στα καταστήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kawasaki δεν θα βάλει σε κυκλοφορία τα νέα ZX 10R αν δεν τηρούν στο 100% τις προδιαγραφές που έχουν θεσπίσει. Ωστόσο, στην Ευρώπη ακόμη η κορυφαία αυτή superbike δεν έχει πατήσει ακόμη τα λαστιχάκια της.

Προκειμένου να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει με τις μοτοσυκλέτες που πρόκειται να εισαχθούν στη χώρα μας, το bikeit μίλησε με τον υπεύθυνο marketing και επικοινωνίας της Kawasaki στην Ελλάδα, κ. Θρασύβουλο Κικιδά:
“Στην Ευρώπη ακόμη δεν έχει εισαχθεί το νέο μοντέλο οπότε δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα. Θα εισαχθεί όταν εγκριθεί η εισαγωγή του, συνεπώς δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα για όσα μοντέλα διατεθούν στη χώρα μας”.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arnold Schwarzenegger Ποδηλατική βόλτα στην Αθήνα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon