.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 20:38

Husqvarna: Νέα γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων!

 

Με τη συνεργασία της Puello Pexco

 

Στη Eurobike 2017, την μεγαλύτερη έκθεση για το ποδήλατο στον κόσμο, η Puello Pexco, υπεύθυνη για τα e-MTB ποδήλατα της Haibike, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Husqvarna για μια νέα γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων Husqvarna. Τώρα, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη γκάμα, ενώ στα σχέδια είναι και μια νέα γκάμα ποδηλάτων, με το όνομα R2R, ήτοι Ready 2 Race!

husqvarna bicycles 3

Τα ποδήλατα της Husqvarna είναι μια κοινή επιχείρηση της οικογένειας Puello (η οποία θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών) και του Αυστριακού κατασκευαστή KTM Industries AG.

light cross5

Στην έκθεση Eurobike, η Pexco ανακοίνωσε την παρουσίαση τριών εταιρικών σημάτων, των Husqvarna, Raymon & R2R, δηλαδή Ready to race, το γνωστό μότο της ΚΤΜ. Όσον αφορά στα τελευταία, θα είναι ποδήλατα επιδόσεων για Enduro & Downhill, με τεχνολογία κορυφής, ενώ θα τα δούμε να παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Eurobike 2018, τον επόμενο Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί η διαμάχη της KTM Fahrrad GmbH ενάντια στην Puello Pexco, καθώς η πρώτη έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα ΚΤΜ στα ποδήλατα της (KTM Bicycles). Για αυτό τον λόγο, η Puelo Pexco θα ονομάζει τα νέα ποδήλατα της R2R και ΟΧΙ ΚΤΜ!

husqvarna bicycles

Όπως αναφέρθηκε από την Pexco, η εταιρεία θα επικεντρωθεί για αρχή στις γερμανόφωνες αγορές.

light tourer3

Τα ποδήλατα της Husqvarna, θα είναι μόνο ηλεκτρικά, ενώ οι διαφορετικές οικογένειες της εταιρείας είναι Mountain Cross, Light Cross, Cross Tourer & Gran City.

Όλα τα e-bikes της Husqvarna θα έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες της Shimano (E6010/E6012 και E8000). 

linkage type battery

Τα κορυφαία μοντέλα MC7, MC6, MC5, LC5 και LC4 θα έχουν νέες μπαταρίες που μοιάζουν με… φίδι (Linkage Battery Pack), ενσωματωμένες στον σωλήνα του πλαισίου. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες θυμίζουν αλυσίδα-κουλούρα αλλά με κύβους αντί για κυλίνδρους

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 20:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon